speltips_skribent

Speltips 8/12 Deportivo Alaves – Las Palmas: Ångestmöte deluxe!

Både Deportivo Alaves och Las Palmas befinner sig inför omgång 15 under nedflyttningsstrecket – och är i sin tur i desperat behov av poäng.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Deportivo Alaves blev inför säsongen av med bland annat Llorente och Theo som lämnade för spel i Real Madrid. De lirarna inklusive andra har visat sig vara tunga tapp och Deportivo Alves inledde La Liga genom att förlora sina sex första matcher i ligaspelet. Sedan dess har det åtminstone blivit tre segrar, men en 19:e plats är fortfarande ett faktum för deras del.

En seger är därför av största betydelse för Alaves. På så vis tar man sig förbi just Las Palmas i tabellen, och kan i sin tur ha ett väldigt litet avstånd upp till resterande lag. För vänta er därför ett Deportivo Alaves som kommer att gå för alla tre poäng i det här mötet. Allt annat vore tjänstefel från deras sida, speciellt med tanke på att man spelar på hemmaplan.

Det ska även bli intressant att se hur Alaves tar sig an den här uppgiften, då man i princip för första gången i år förväntas besegra sitt motstånd. Man kommer närmst från en 3-2-seger mot Girona på bortaplan, en match man vände från 2-0 till 2-3 dessutom. De tre målen var dessutom oerhört viktiga för självförtroendet med tanke på att man är det laget som gjort minst mål i La Liga – enbart tio stycken.

Las Palmas placerar sig på platsen ovanför Alaves, med ett poäng mer på kontot. Man har heller inte råd att förlora och lär precis som Alaves att gå för segern. Dock har man haft stora problem i defensiven den här säsongen, då man släppt in flest mål i La Liga – hela 32 baklängesmål har det blivit. Vi förväntar oss därför en svängig matchbild, med målchanser åt båda håll.

Båda lagen gör mål

Vi är inne på att Deportivo Alaves tre baljor från förra ligaomgången kan leda till nya mål på fredagen. Vi alla är väl medvetna om hur viktigt det är att hitta rätt, och det gjorde man i mötet mot Girona. Nu bör man kunna ta med sig den prestationen inför mötet mot Las Palmas, speciellt med tanke på att Las Palmas läcker bakåt.

Deportivo Alaves har samtidigt enbart lyckats hålla nollan vid tre tillfällen den här säsongen. Senast släppte man som bekant in två mål mot Girona, i matchen innan blev det två baklängesmål mot Eibar. Och innan det, i mötet mot Getafe noterades man för en 4-0-förlust. Det är med andra ord inte den mest stabila backlinjen Las Palmas har att göra med här på fredagen. Därför är vi inne på att de också noteras för minst en balja.

Känslan säger att det som sagt blir en någorlunda svängig matchbild, med målchanser åt båda håll. Och därför känns målspelet bra på förhand.

BLGM – Ja klickas in till godkända 1,75 x insatsen! Spelet synar vi hos NordicBet. 1-1?

Spela hos NordicBet – få 1000kr i bonus + 250kr riskfritt!  ”betting-link”

Få 1kg julgodis hemskickat till brevlådan

Du får 1kg julgodis + 500kr att spela för – vid en insättning av endast 100kr. Den fantastiska dealen hittar ni hos ComeOn. Godiset skickas hem till er brevlåda inom fem dagar.
Jag vill ha 1kg julgodis.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,75
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt spel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll