speltips_skribent

Speltips 8/12 Stuttgart – Bayer Leverkusen: Vi synar målmarknaden

Speltips och odds inför mötet mellan Stuttgart och Bayer Leverkusen hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Stuttgart har onekligen målat upp intressanta siffror den här säsongen, beroende på om de spelat match på Mercedes-Benz Arena eller på någon annan fotbollsplan i Tyskland. Stuttgart har enbart tappat poäng vid ett tillfälle på hemmaplan, och alltså plockat 16 poäng av 18 möjliga här. På bortaplan har man istället undvikit förlust vid ett tillfälle, ett oavgjort resultat mot Hannover.

Lyckas man besegra Bayer Leverkusen på fredagen är man tillsammans med Bayern Munchen det laget som plockat flest poäng på hemmaplan. På bortaplan placerar man sig sist i tabellen. Nästintill häpnadsväckande siffror.

Nu vankas det åtminstone match på Mercedes-Benz Arena, och av siffrorna att döma ska Stuttgart ha en fin chans till en seger på fredagen. Man är oerhört stabila här, och enbart släppt in två mål – minst av samtliga lag i Bundesliga. Framåt har man noterats för nio baljor – ett kvitto på att man ser till att vinna matcherna utan att direkt imponera.

Det är med andra ord en tuff uppgift som väntar för Bayer Leverkusens del. Stuttgart är bevisligen svåra att få hål på. Vi hittar Bayer Leverkusen på en nionde plats i tabellen, fyra poäng ovanför Stuttgart. Och vi är därför inne på att det kommer bli en jämn kamp på fredagskvällen.

Underspelet intressant

Vi ska absolut inte ta något ifrån Stuttgart och deras fina facit på hemmaplan, men vi måste lyfta fram det faktum att man hittills spelat mot Mainz, Wolfsburg, Augsburg, Köln, Freiburg och Dortmund. Svårighetsgraden höjs på fredagen, och i våra ögon är matchen därför vidöppen.

Vi tror dock inte på att det blir en målrik historia. Stuttgart vill undvika förlust och fortsätta att bygga vidare på sin fina svit här. Man har trots allt enbart släppt in två mål så här långt. Därför bör Leverkusen uppleva en del problem i offensiven.

Vi tycker därför underspelet är klart intressant. Mestadels tenderar lagen i Bundesliga att bjuda på målrika tillställningar, men vi är inte så säkra på att de här klubbarna gör det den här fredagen. Stuttgart lär fortsätta på den inslagna vägen och täppa igen bakåt, och därför lutar det mycket åt ett tight resultat här.

Under 3,0 mål i matchen känns därför som ett mycket bra spel på förhand. Vid exakt tre mål betalas hela insatsen tillbaka och det investerar vi i. Spelet klickas in hos BetHard till fina 1,725 x insatsen! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,725
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll