speltips_skribent

Speltips 7/12 Real Sociedad – Zenit St Petersburg: Målglatt möte?

En första plats i grupp L står på spel när Real Sociedad tar sig an Zenit St Petersburg på Estadio Anoeta på torsdagskvällen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Redan på förhand var det någorlunda klart att det skulle bli just Real Sociedad och Zenit St. Petersburg som skulle lösa avancemanget från grupp L. Rosenborg har försökt ge de båda lagen en utmaning men dessvärre bevisat att man fortsatt är steget efter. Vardar Skopje, vilket är det fjärde laget i gruppen har förlorat samtliga matcher och samtidigt enbart mäktat med två mål. Inför den sista omgången handlar det alltså enbart om vilket lag som plockar första platsen i gruppen.

Real Sociedad placerar sig på en andra plats, ett poäng bakom Zenit och har nu chansen att gå om den ryska klubben om man noteras för en seger. Man spelar som bekant på hemmaplan och målas därför också upp som favoriter. Hittills har man vunnit båda sina matcher i gruppspelet på Anoeta och har målskillnaden 7-0.

Zenit St Petersburg är även de som starkast hemma i Ryssland. Man har vunnit samtliga matcher på hemmaplan, där man bland annat slog Real Sociedad med 3-1. På bortaplan har man noterats för ett oavgjort resultat mot Rosenborg, och en storseger mot Vardar Skopje.

Båda lagen lär vilja sluta först i gruppen, på så vis slipper man de tre bäst rankade lagen som slutade på en tredje plats i Champions League, bland annat Atletico Madrid. Men också samtliga gruppvinnare från Europa League. Vi är därför övertygade om att Real Sociedad kommer att trycka på. De har inget att förlora här, och det faktum öppnar upp för en trevlig tillställning.

Överspelet synas

För Zenit St Petersburgs del räcker ett oavgjort resultat för att säkra första platsen. Dock är vi väl medvetna om hur den ryska klubben spelar sin fotboll. De bjuder i princip alltid på en offensiv fotboll, oavsett förutsättningarna. Den här torsdagen lär de dock fokusera mer på omställningarna med tanke på att det är hemmalaget som måste trycka på för ett ledningsmål.

Samtidigt tycker vi om det faktum att Sociedad inte har något att förlora. Det öppnar onekligen upp för målchanser åt båda håll – och därför är vi också inne på överspelet i det här mötet.

Real Sociedad har efter 16 omgångar i La Liga gjort 28 mål, men samtidigt släppt in oroväckande 26 stycken. Därför lär de kunna bli straffade av Zenit i och med att Sociedad dessutom måste gå framåt. En annan intressant aspekt är det faktum att båda de här lagens matcher nästan snittat fyra mål/match i Europa League.

Vi tror helt enkelt på mål här och klickar in över 2,5 mål i matchen till fina 1,80 x insatsen. Betsson står för oddset! Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betsson – få 1000kr i riskfritt spel!  ”betting-link”

Var med i BetHards julklappsjakt – fina priser varje dag!

Spelbolaget BetHard bjuder alla nya kunder på en 125-procentig välkomstbonus. Hämta den idag, och var med i deras julklappsjakt med fina priser varje dag.
Gå med BetHard.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: Betsson (1000kr riskfritt)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll