speltips_skribent

Speltips 7/12 Arsenal – BATE Borisov: Den vitryska klubben måste vinna

Kan det faktum att BATE Borisov måste vinna den här matchen gynna Arsenal i torsdagens möte?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Wenger har i Europa League i princip spelat ihop en helt ny startelva. Den elvan har nu trots allt spelat ihop i cirka 450 minuter, och det är heller inte direkt någon medioker startelva. Det har varit det perfekta sättet att kombinera ligaspelet med spelet ute i Europa – och Wenger har på så vis lyckats ge spelare den vilan de behöver.

Det hela har lett till att Arsenal nu är klara för vidare spel i Europa League. Inför den sista omgången placerar sig Arsenal fyra poäng före grupptvåan vilket innebär att man dessutom är klara som gruppetta. Dock tror vi inte Wenger väljer att starta med en helt ny elva av den anledningen. Han lär fortsätta på den inslagna vägen, och det är ett även sätt att hålla samtliga spelare i truppen nöjda.

BATE Borisov placerar sig sist i gruppen men har fortsatt – vid seger mot Arsenal – chans att ta sig vidare från gruppspelet. Dock krävs det samtidigt att Röda Stjärnan och Köln spelar oavgjort. Det är BATE Borisovs enda chans.

Vi är dock övertygade om att den vitryska klubben går för segern. Man kan inte påverka resultatet i den andra matchen, men på Emirates Stadium har man fortsatt allt i sina egna händer. Därför lär man ge det ett försök – och det är en matchbild vi tror kan passa Arsenal riktigt bra.

Asianmarknaden synas

Arsenal har ingen som helst press på sig i det här mötet. De är klasser bättre än sitt motstånd och får man spelet att stämma lär man besegra BATE relativt enkelt. Bortagänget lär blottlägga försvaret en aning i jakten på segermålet. Det tror vi Arsenal kan utnyttja.

Blir fallet sådant att Arsenal stänker dit matchens första balja, tror vi luften går ur BATE-spelarna. Vid ett sådant scenario tror vi de ger upp avancemanget, och då kan det mycket väl bli både 2-0 och 3-0.

Vi alla är väl medvetna om hur starka Arsenal är på Emirates. Man noterades för säsongens första förlust här i söndags – mot Manchester United. Då spelade man dessutom mycket bra, och De Gea var den stora anledningen till att United vann. Det faktum att man redan är klara för vidare spel, tror vi inte påverkar Arsenal allt för mycket i det här mötet. Man är steget större, och de som tenderar att starta i Europa League får sällan många minuter i Premier League – och lär vilja visa framfötterna.

Vi vänder oss därför till asianmarknaden, och klickar in Arsenal (-1,25 asian handicap) till fina 1,98 x insatsen hos spelbolaget ComeOn. Vid en uddamålsseger betalas halva insatsen tillbaka.

Rygga ditt spel hos ComeOn – få 1kg julgodis + 3000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta hem en 100-procentig välkomstbonus hos 10Bet

Är du sugen på att ta dig an ett äventyr hos ett nytt spelbolag? Välj då 10Bet som erbjuder odds på i princip alla sporter.
Gå med 10Bet här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll