speltips_skribent

Speltips 7/12 Marseille – Salzburg: Vi höjer svårighetsgraden

Salzburg är klara som gruppvinnare samtidigt som Marseille vid en eventuell förlust riskerar att missa slutspelet. Sådana ser förutsättningarna ut.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Salzburg hade inför säsongen som målsättning att kvala in sig till Champions League. Den drömmen blev dock kortvarig, och man åkte redan ut i den tredje kvalrundan mot kroatiska Rijeka. Väl i Europa League har man gjort det bra, och man leder även gruppen, fyra poäng före grupptvåan Marseille inför den sista omgången. Det innebär att man redan är klara för vidare spel i Europa League.

Hur motiverade Salzburg är inför den sista omgången är givetvis svårt att svara på. Dock har de inget att spela för och en viss rotation i truppen är därför inte helt utesluten. Det är minst sagt ett bra tillfälle till att vila de ordinarie spelarna och ge yngre förmågor chansen.

Marseille är samtidigt enbart ett poäng ifrån säkrat avancemang. Att gå för ett 0-0-resultat är dock inte helt optimalt, och innebär en stor risk – som mycket väl kan leda till en förlust. Ett sådant scenario kan straffa Marseille hårt, med tanke på att både Konyaspor och Vitória SC fortsatt i teorin har en chans till att gå vidare.

Därför ska Marseille vara mycket tacksamma över det faktum att Salzburg är klara som gruppetta inför den sista omgången. Förbereder man sig väl inför torsdagens uppgift, lär man besegra den österrikiska klubben, speciellt här på hemmaplan.

Vi testar en 2,70-taggare

Det faktum att Salzburg är klara för vidare spel i turneringen talar för ett betydligt mindre fokuserat bortagäng. Samma passion lär inte finnas med tanke på att inget står på spel för deras del. Vi är därför inne på att Marseille löser en seger på Stade Vélodrome under torsdagskvällen.

För de som följer Ligue 1 är det ingen direkt nyhet att Marseille tagit ytterligare steg i rätt riktning säsongen 17/18. Efter 16 spelade omgångar placerar de sig tillsammans med Monaco och Lyon på en delad andra plats, bakom den självklara ettan PSG. Spelet på hemmaplan har dessutom imponerat, och man har släppt in mindre än ett mål i snitt/match här på Stade Vélodrome. I Europa League-spelet har man samtidigt enbart släppt in ett mål, och vunnit båda sin matcher.

Vi lockas därför av ett kombinationsspel till 2,70 x degen. Att Marseille löser en seger känns på förhand bergsäkert med tanke på vilka förutsättningar det är. Möblerar dessutom Salzburg om i startelvan, så ökar onekligen chansen till att Marseille även lyckas hålla nollan.

Därför blir det också vårt spel här; Marseille att bli vinnare i matchen + att de håller nollan. Ni hittar spelet till 2,70 x slanten hos spelbolaget Coolbet. 1/2-0

Öppna ett konto hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta din välkomstbonus hos Betfair: 1000kr!

Stort utbud och höga odds – det får du hos Betfair. Utöver det, en fin välkomstbonus på uppåt mot 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Marseille vinner och håller nollan
Odds: 2,70
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll