speltips_skribent

Speltips 20/6: Serbien U21 – Makedonien U21

Det lär bli som bäst en tredjeplats för Serbien eller Makedonien i gruppspelet – vilket lag drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det blev förlust för både Serbien och Makedonien i U21-premiären. Dock är det inte så konstigt med tanke på att man har Portugal och Spanien i samma grupp – och de två nationerna var inför turneringen de största favoriterna till att vinna hela turneringen.

Serbien höll alltså inte hela vägen mot Portugal och föll med 2-0, dock stod det 1-0 fram tills den 88:e matchminuten vilket är ett bevis på att man håller en bra nivå.

Makedonien spelade förvisso mot Spanien, men förlorade den matchen med hela 5-0. Bevisligen är man långt efter Spanien, men hur långt man är från Serbien är svårare att svara på. Men vi utgår från oddssättningen och analyserna inför turneringen – då var Makedonien längst ifrån ett EM-guld, och de flesta som uttalade sig rankade Makedonien sist av samtliga nationer.

Serbien har samtidigt ett intressant landslag, med flera spelare i Serie A och klubbar som Torino, Roma och Fiorentina men också i Liverpool och Benfica.

Ska råda klasskillnad

Känslan säger att Makedonien är en bit bakom nationer som Serbien, Polen och exempelvis Slovakien. Och efter 5-0-segern mot Spanien lär det bli svårt att hitta tillbaka – Serbien förlorade också, men var med i matchen under 88 minuter – mot ett av de bättre landslagen. Det är skillnad.

Vi tror Makedonien plockar noll poäng i det här gruppspelet och investerar därför i en Serbien-seger här. Det finns helt enkelt mer att hämta från Serbiens prestation mot Portugal, än Makedoniens mot Spanien.

Serberna spelas till godkända 1,65 x insatsen hos Coolbet.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

20 000kr i välkomstbonus hos OceanBets

OceanBets har marknadens tyngsta välkomstbonus, 200% upp till 20 000kr på din första insättning.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,65
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll