speltips_skribent

Speltips 20/6: Portugal U21 – Spanien U21

Spanien imponerade stort i premiären och en viss Asenio stänkte dit ett hattrick mot Makedonien – fortsätter segertåget mot Portugal?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det vankas seriefinal i grupp B där Portugal kommer från en 2-0-seger mot Serbien och Spanien från en storseger mot Makedonien med 5-0. Och båda de här landslagen är också stora favoriter till att vinna hela turneringen.

Vi på Tipsmedoss.com har dock redan sagt vårt, redan inför turneringen lyfte vi fram potentialen i detta spanska landslaget. Och redan i den första omgången fick vi det bekräftat. Spanien har ett helt otroligt lag, där främst mittfältet sticker ut. Med spelare som Asenio, Suarez, Saul och Llorente, har man det bästa mittfältet i turneringen.

Kikar vi närmre på resten av laget, så säger känslan alltså fortsatt att Spanien vinner hela den här turneringen. Det ska dock bli oerhört intressant att se hur bra egentligen detta spanska landslaget är, Makedonien är ett mycket enklare motstånd än Portugal, och är tillsammans med Spanien favoriter till att vinna EM-guld.

Portugal besegrade Serbien med 2-0 efter en sold insats. De var det bättre laget i den kampen, och förtjänade tre poäng. Nu höjs svårighetsgraden ordentligt, och det ska bli intressant att bevittna hur Portugal hanterar detta spanska landslag. Vågar man ta för sig? Eller blir det att falla ner och satsa på kontringar? Det återstår att se.

1×2-tecken synas

Spanien har turneringens bästa lag och ska också vinna hela mästerskapet. Asenio, Saul och Suarez tillhör alltså Real Madrid, Atletico Madrid och Barcelona. Bellerin är given i Wengers startelva i Arsenal, Gaya har varit ordinarie i Valencia ett bra tag och jagats av bland annat Real Madrid. Ni känner säkerligen också igen Deulofeu, som till vardags lirar i Milan.

Det är verkligen ett helt otrolig landslag, och därför kommer de också slå Portugal i den här matchen. All respekt för Portugal, som gjorde det bra mot Serbien, men här ska man inte räcka till – inget landslag i turneringen ska det.

Redbet betalar riktigt bra för en Spanien-seger här, och 2:an synas därför direkt till det fina oddset 1,90x – det lär sjunka en aning, va beredda på det!

»  Rygga ditt spel hos Redbet (2 x 100kr gratisspel)

Släng in 100kr & få 500kr att spela för

ComeOn bjuder alla nya kunder på en tung välkomstbonus – gör en insättning på 100kr & få 500kr att spela för + ett par tur-kallingar.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: Redbet (2 x 100kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll