speltips_skribent

Speltips 19/6: Polen U21 – Sverige U21

Äventyret i U21-EM fortsätter för Sveriges del – under måndagskvällen tar man sig an värdnationen Polen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Sverige imponerade stort mot England och var riktigt nära på att slå engelsmännen också, dock missade Wahlqvist en straff och 0-0 stod sig matchen ut – ett bra resultat mot ett av EM:s bästa landslag. När man tar sig an Polen så gör man det som favoriter, Sverige är ett mycket bättre landslag än Polen och även om polsk fotboll mår bra just nu, så har inte U21-gänget riktigt det som krävs.

Polen förlorade mot Slovakien i öppningsmatchen med 2-1, en match man ledde efter 55 sekunder men alltså tappade ledningen i. Och det såg inte allt för bra ut för Polen, man kändes fantasilösa och kvalitén i passningsspelet och andra viktiga aspekter i spelet var låg. Slovakien var det bättre laget sett till över 90 minuter och förtjänade segern.

Sverige känns samtidigt farliga och intressanta, mot England. Det säger ganska mycket om hur bra Sverige faktiskt är. Backlinjen ser riktigt stark ut med Larsson och Dagerstål som mittbackar, de gjorde det riktigt bra mot England och var planens giganter.

Lutar åt en Sverige-seger

I matchen mot Slovakien hade Polen ett fint stöd av publiken i 90 minuter, stämningen var helt fantastisk och det var lite synd att inte Polen kunde ge de en seger. Och känslan säger att man misslyckas den här gången också.

Polen är helt enkelt för dåliga, och Sverige såg klart mycket vassare ut i den första omgången. Vi tror att Sverige står på sju poäng när tre omgångar är spelade i det här gruppspelet. Och det innebär att de börjar med att plocka en trepoängare mot Polen.

Redbet bjuder på ett fint odds på den raka tvåan, 2,40x klickas in hos spelbolaget.

»  Rygga ditt spel hos Redbet (2 x 100kr gratisspel)

Släng in 100kr & få 500kr att spela för

ComeOn bjuder alla nya kunder på en tung välkomstbonus – gör en insättning på 100kr & få 500kr att spela för + ett par tur-kallingar.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,40
Bolag: Redbet (2 x 100kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll