speltips_skribent

Speltips 19/6: Australien – Tyskland

Tyskland entrar Confederations Cup med ett hyfsat orutinerat lag – kan Australien störa tyskarna?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Vi vill börja med att lyfta fram Betfairs unika kampanj specifikt till den här matchen. Istället för det ordinarie oddset 1,36x får ni nu hela 5,00 gånger pengarna för en Tyskland-seger mot Australien. Spela på det boostade oddset här.

Tyskland har i princip alla ordinarie spelare på semester men har ändå lyckats skrapa ihop en stark trupp. Dock är det inte det bästa Tyskland, och vi rankar därför exempelvis Portugal högre, med tanke på att de tagit med sig bästa möjliga lag.

Men det är många formstarka lirare i detta Tyskland, spelare som har fina säsonger bakom sig i klubblaget och säkerligen vill ta den här chansen och närma sig en eventuell startplats i landslaget. Timo Werner är en av dem, och efter en stark säsong i Leipzig är han nu verkligen med och konkurrerar om en startplats.

Australien har ständigt en skön mix av spelare i sitt landslag. De flesta spelar till vardags i ett lag i Europa, bland annat i lag som Hertha Berlin, Celtic, Darmstadt, några i Championship men även i Japan.

Tim Cahill är fortfarande med i landslaget och har hunnit med att fylla 37 år, och på något sätt så tillhör det – när Australien är med i ett mästerskap ska Cahill även vara med, lite så är det.

Australien kan hota

Tyskland är givetvis det bättre laget här, men vi tror Australien kan skapa sig lite målchanser i och med att Tyskland har ett så pass nytt landslag. Alla bitar är säkerligen inte på plats, man har i princip en helt ny backlinje och Australien är samtidigt inget dåligt landslag – utan har visat i tidigare mästerskap att man kan hota bra landslag.

VM i Brasilien 2014 förlorade förvisso Australien alla sina tre matcher i gruppspelet. Men man var med mot både Chile och Holland – och var riktigt nära på att få med sig poäng i de två matcherna. Och när man drabbar samman mot Tyskland tror jag vi kan få se ett liknande scenario. De lär inte vinna, eller plocka poäng men känslan säger att de åtminstone nätar i matchen.

Och därför har vi också plockat fram ett spel från målmarknaden, och mer specifikt – båda lagen gör mål i matchen – Ja, till godkända 1,87 x slanten hos Coolbet.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

20 000kr i välkomstbonus hos OceanBets

OceanBets har marknadens tyngsta välkomstbonus, 200% upp till 20 000kr på din första insättning.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,87
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll