speltips_skribent

Speltips 15/11 Australien – Honduras: Hemmalaget segrar?

Australien fick med sig ett 0-0-resultat från Honduras och har nu skaffat sig ett fint utgångsläge inför avslutningen i Sydney.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Av de rapporter vi tagit till oss var Australien det bättre fotbollslaget i det första mötet i Honduras. Matchen slutade som sagt 0-0 men med lite tur hade Australien kunnat vinna matchen. Man tilldelades bland annat en straff, men efter ett par sekunder ångrade domaren sig och gav istället frispark till hemmalaget. En väldigt konstig situation gästerna reagerade kraftigt på.

Australien hoppas få tillbaka Tim Cahill i tid till onsdagens möte, och enligt rapporter har han goda chanser till att starta matchen. Han stod bland annat för två baljor i playoff-mötet mot Syrien för en månad sedan – och är väldigt viktig för detta landslagets offensiv.

Både Australien och Honduras har lyckats kvala sig vidare till tre raka VM. En svit kommer att brytas under onsdagen, och i nuläget – tyder det mesta på att Honduras får se sig själva besegrade här.

Fredagens möte var en indikation på att Australien är det bättre landslaget i nuläget. Nu bjuds man på möjligheten att avgöra det här dubbelmötet och i sin tur ta sig till VM på hemmaplan, i Sydney. Vi tror därför man steppar upp ytterligare en nivå, och då lär inte Honduras kunna hänga på.

Vi väljer sida

Honduras har enbart vunnit en av sina åtta matcher på bortaplan under resan till VM. På hemmaplan är man klart starkast med fyra segrar på åtta försök. Det var på Estadio Olimpico Metropolitano segern borde ha kommit helt enkelt – i Sydney blir det med största sannolikhet för tufft.

Tittar vi närmre på Australiens landslag kan vi konstatera att man har ett mycket bra landslag. Man har en Premier League-keeper i Mathew Ryan – till vardags i ordinarie i Brighton. Man har dessutom Aaron Mooy som till vardags lirar från start på mittfältet i Huddersfield. Sedan har man ett flertal spelare i klubbar i Championship, men också i klubbar som Celtic, Hertha Berlin, Luzern och Bursaspor i Turkiet. Det finns en del att välja emellan.

Honduras trupp består samtidigt av spelare från inhemska ligan, i klubbar som Olimpia, Real Espana och Motagua. Det finns cirka fem spelare som spelar utomlands, i Houston Dynamo, Tenerife och Barcelona B. I vår mening är det en klar skillnad, och det ska därför råda klasskillnad i Sydney.

Vi är inne på att Australien besegrar Honduras komfortabelt. Det lär dock krävas ett 100-procentigt jobb om ett avancemang ska bli ett faktum för deras del. Det är absolut ingen enkel match. Men spelar på sin allra högsta nivå, ska man bara vinna. Vi testar därför en slant på Australien (-1 asian handicap) till det fina oddset 1,97x – BetHard bjuder på det fina oddset.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Sugen på en fotbollsresa? Välj Nickes.com!

Sportresebolaget erbjuder heta fotbollsresor till Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och bland annat Bundesliga. Använd resegeneratorn för att enkelt hitta din drömresa!
Boka din fotbollsresa här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 10:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll