speltips_skribent

Speltips 14/11 Irland – Danmark: Ännu en jämn kamp?

Irland fick med sig ett oavgjort resultat från Danmark och har i sin tur skaffat sig ett fint utgångsläge inför tisdagens möte.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Vi var i det första mötet inne på att Danmark skulle få uppleva en del problem i offensiv väg. Därför spelade vi också X2 i det mötet och lyckligtvis resulterade det också i en vinst.

Faktum är att Irland har en grym organisation, och är i sin tur ett av de bättre lagen i Europa på att försvara sig. Sällan går det att skåda ett lag unikt som Irland när det kommer till deras inställning. Spelartruppen sticker möjligtvis inte ut på något sätt men inställningsfrågan är det aldrig ett frågetecken framför. De ger alltid 100%, och det fick vi bevittna i mötet mot Danmark senast också. De är framme och stångas i varje situation vilket leder till att de även vinner mycket andrabollar.

Ett 0-0-resultat är dock inte ett uruselt resultat för Danmarks del. Man lyckades hålla nollan på Parken och det är egentligen prioritet ett. Nu har man åtminstone 0-0 här på Irland, och lyckas man stänka dit en balja krävs det helt plötsligt två stycken från hemmalaget.

Förutsättningarna talar därför för en liknande matchbild som i det första mötet. De båda lagen kommer fortsatt att minimera riskerna och spela med ett högt tålamod. Därför känns matchen vidöppen på förhand, och man ska vara oerhört försiktig med att räkna ut Danmark. Det är en sak som är säker.

Luktar oavgjort

Med tanke på att det blev 0-0 i det första mötet talar mycket för en liknande match på tisdagskvällen. Irland har supportrarnas stöd från läktaren och det ska givetvis räknas som en stor fördel. Men känslan säger fortsatt att Danmark kan stå upp bra mot Irland. Irland har inte tillräckligt med spets längst upp i banan för att segern ska kännas helt klar.

Irland är väl medvetna om att vad ett baklängesmål innebär, det är något man vill undvika till allra högsta grad. Därför blir den spontana tanken här att vi får uppleva en kamp som till allra största del kommer att ske på mittfältet. Det lär bli stökigt många gånger om och en del gula kort lär visas upp. Tillfälligheter kan givetvis fälla oss här men av det vi kunnat ta till oss från första mötet – så talar det mesta för ett sådant scenario.

Speltipset gräver vi därför fram från 1×2-marknaden. Det mittersta tecknet lockar mycket och känns på förhand väldigt bra.

Oddset på det oavgjorda resultatet har sänkts en aning. Dock har det inte passerat 3,00-gränsen och därför känns en slant på tecknet som mycket spelvärt. Exakt tre gånger degen klickas in hos spelbolaget Betfair.

Rygga ditt spel hos Betfair – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Unik bonus: 1000kr + 250kr i riskfritt spel!

NordicBet bjuder på två välkomstbonusar i en! Nya kunder får 1000kr i välkomstbonus + 250kr i riskfritt spel.
Gå med NordicBet.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3,00
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll