speltips_skribent

Speltips 14/11 England – Brasilien: Ett skadedrabbat hemmagäng

Ett flertal ordinarie lirare saknas hos hemmalaget när Brasilien kommer på besök till Wembley – påverkar utfallet i det här mötet?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

OBS! Unibet sänder matchen – se matchen direkt hos spelbolaget! Det krävs enbart ett positivt saldo.

England matchas mot allra tuffaste motstånd under det här landslagsuppehållet. I fredags ställdes man mot Tyskland, en match som till slut – något förvånansvärt – slutade 0-0. Tyskland var det bättre laget i den landskampen men England saknar ett flertal tongivande spelare under den här aktuella samlingen, bland annat Kane och Sterling – som dessutom spelar sin allra bästa fotboll den här säsongen.

Givetvis är det två oerhört tunga tapp med tanke på hur mycket spets de egentligen bidrar med. Speciellt idag, när de båda befinner sig i en sådan bra form. Utöver Kane och Sterling saknas dessutom Dele Alli och Henderson, och den sistnämnda har länge varit en avgörande grund i Englands landslagsbygge.

Det är med andra ord ett försvagat England som tar sig an Brasilien på Wembley. Ett Brasilien som var fullständigt överlägsna i VM-kvalet i Sydamerika, och som till slut slutade 10 poäng före närmsta motståndare i gruppen – vilket var Uruguay i detta fallet.

Brasilien träningsspelade mot Japan här om dagen och mönstrade onekligen en intressant elva. Neymar, Jesus, Willian, Casemiro, Fernandinho, Marcelo och bland annat Thiago Silva fanns med från start – och vi kan direkt konstatera att detta laget kommer att – tillsammans med Tyskland och Spanien – vara favoriter till att vinna hela VM. Vilket lag brassarna har!

Ser mycket bra ut

Brasilien besegrade Japan relativt enkelt med 3-1, i en match där klasskillnaden sken igenom. Kvalitén och bredden gör Brasilien unika just nu, och ser vi tillbaka på deras prestation i VM-kvalet kan vi konstatera att man i princip möblerade om startelvan, ett flertal gånger under hela resan. Helt klart en indikation på bredden man har.

Mot Japan satt dessutom spelare som Coutinho, Dani Alves, Ederson, Alex Sandro, Miranda, Douglas Costa och Firmino på bänken. Man ser onekligen fram emot VM i Ryssland och känslan säger att Brasilien med all rätt har anledningar till att vara optimistiska.

Landskamper tenderar att sluta lite hur som helst och det beror givetvis på var varje enskild spelare har sitt fokus och vilken approach coachen för respektive landslag väljer att använda. Men utgår vi från att fokus är på rätt ställe och att båda landslagen går in för uppgiften, då ska Brasilien segra i det här mötet. Speciellt när deras allra bästa spelare saknas på grund av skador.

Därför väljer vi sida rakt av i den här kampen. Matchen spelas förvisso på Wembley, men det tror vi inte brassarna lider av allt för mycket. Det är en mäktig arena och i sin tur en häftig uppgift som väntar – och det faktum motiverar onekligen. Vi klickar in Brasilien till 1,80 x insatsen!

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Sugen på en fotbollsresa? Välj Nickes.com!

Sportresebolaget erbjuder heta fotbollsresor till Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och bland annat Bundesliga. Använd resegeneratorn för att enkelt hitta din drömresa!
Boka din fotbollsresa här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama matchen här