speltips_skribent

Speltips 15/11 Trelleborg – Jönköpings Södra: Tight kamp?

Trelleborg fortsätter jakten på en plats till Allsvenskan 2018 – lyckas man få omkull Jönköpings Södra på onsdagskvällen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Vi fick bevittna Örgryte hålla sig kvar i Superettan några dagar sedan. Nu är det istället kval till Allsvenskan på tapeten och Trelleborg ska – efter en mycket bra säsong – försöka få omkull Jönköpings Södra på Vångavallen, och på så vis skaffa sig ett fint utgångsläge inför det avgörande mötet.

Det är på Vångavallen Trelleborg trivts som allra bäst, man noterades enbart för en förlust på de 15 matcherna man spelade här i Superettan. Samtidigt mäktade man med att plocka nio segrar – inga dåliga siffror direkt. Salif Camara Jönsson stod ensam för 15 av Trelleborgs 54 mål den här säsongen – och kommer att spela en avgörande roll i det här dubbelmötet. Helt klart.

Jönköpings Södra var enbart ett mål och ett poäng från att undvika kvalplats i Allsvenskan 2017. Dock ville det sig inte hela vägen i den sista matchen mot Östersund – en match som slutade 0-0. Givetvis är säsongen ett misslyckande med tanke på att man satt sig i den här situationen, men Jönköpings Södra har inte direkt gjort bort sig. Man har stått upp bra mot bra motstånd, och bevisat att försvarsspelet håller en hög kvalité. Dock har man varit alldeles för ojämna i sin prestation men får man spelet att fungera i det stundande dubbelmötet – då är man helt klart favoriter till att stanna kvar i Allsvenskan.

Under de senaste månaderna har vi fått bevittna ett defensivt starkt Jönköping, man har bland annat enbart förlorat en av sina åtta senaste matcher. Man har dessutom hållit nollan i tre raka matcher i Allsvenskan, mot bland annat Östersund och Djurgården. Planen lär vara densamma i onsdagens möte – att hålla tätt bakåt för att sedan avsluta genom att vinna på hemmaplan.

Tillknäppt tillställning?

Med tanke på Jönköping Södras fina defensiv är vi inne på att det blir en tillknäppt tillställning. Bortalaget behöver inte jaga ett ledningsmål, utan kommer att enbart fokusera på den defensiva aspekten. Det är vi övertygade om.

Istället prioriterar Jönköping på att få med sig ett 0-0-resultat. Trelleborg kommer med största sannolikhet att inleda matchen avvaktande – mycket står på spel så man lär minimera riskerna. Spelbolagen är överens om att det blir en målsnål tillställning – och vi väljer att gå i deras linje.

Det finns ett par alternativ på målmarknaden och i sin tur underspelet. Under 2,0 mål i matchen kan möjligtvis vara intressant, då betalas insatsen tillbaka vid exakt två mål. Vi väljer dock att testa linan; Under 2,25 mål i matchen, vilket innebär att det blir vinst på halva spelet vid exakt två mål.

Spelet betalar godkända 1,75 x degen hos nyetablerade Betser! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos Betser – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Unik bonus: 1000kr + 250kr i riskfritt spel!

NordicBet bjuder på två välkomstbonusar i en! Nya kunder får 1000kr i välkomstbonus + 250kr i riskfritt spel.
Gå med NordicBet.

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll