speltips_skribent

Speltips 14/9 Marseille – Konyaspor: Asianmarknaden synas

Vi har en känsla av att Marseille kan vakna till liv igen när Europa-fotboll står på agendan. Lyckas man besegra de turkiska cupmästarna?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Marseille fick en flygande start på säsongen 17/18 när man plockade två raka segrar i ligaspelet. Man gjorde dessutom detta genom att imponera, och hos de flesta slogs säkerligen en liten tanke om att den forna storklubben möjligtvis är på väg tillbaka till storformen. Men det dröjde inte länge innan vi fick se samma gamla Marseille. I den tredje omgången tappade man två poäng på hemmaplan mot Angers. I matchen efter förlorade man mot Monaco med hela 6-1. Man följde dessutom upp den matchen med att förlora på hemmaplan mot Rennes med 3-1.

Avsnittet ovanför sammanfattar Marseilles säsong så här långt väldigt bra, men vi har dock en känsla av att Marseille skärper till sig i torsdagens möte mot Konyaspor. Den här matchen kommer oerhört lägligt efter ett par svagare matcher i ligaspelet, det är trots allt Europa League och Marseille kan säkerligen hitta motivation till en nystart.

Som vi var inne på inför säsongen 17/18 så har Marseille ett riktigt starkt lag. Man har värvat smart i sommar och ska vara mycket bättre än vad resultaten påpekar. Det tror vi, att vi får bekräftat under torsdagskvällen.

Konyaspor stod för en stark säsong i den turkiska ligan förra året. Man besegrade Basaksehir i den turkiska cupfinalen vilket ledde till en plats i Europa. I ligaspelet gick det lite som väntat, man hamnade till slut på en 10:e plats i tabellen, och det är någonstans bland de platserna man hör hemma. Det är alltså den starka prestationen i cupspelet som har lett Konyaspor till Europa League – och här höjs svårighetsgraden avsevärt mycket.

Marseille vinner

Torsdagens Europa League-match mot Konyaspor är ett perfekt tillfälle för Marseille till att vända på den negativa trenden. Man kommer bort från Ligue 1 under några timmar och det tror vi kan visa sig vara oerhört nyttigt. Man har fått utstå mycket kritik under de senaste veckorna och när man tar sig an Konyaspor ska man ha fina möjligheter till att plocka alla tre poäng.

Det bör skilja mycket i kvalité mellan de här lagen. Marseille är trots dem usla resultaten i Ligue 1 under de senaste veckorna ett top 5-gäng i Frankrike. Konyaspor är samtidigt ett mittenlag i Turkiet, och när Marseille dessutom har hemmaplansfördelen, så ska det här mötet bara sluta med en hemmaseger.

Marseille förväntas ställa upp med samma manskap som spelade mot Rennes i helgen. Payet, Thauvin och Germain lär åtminstone starta i tremannaanfallet, och det är inte vilka lirare som helst – utan det finns mycket kvalité i dem tre, och de lär kunna göra livet surt för Konyaspor här.

Vi tror starkt på hemmalaget i den här kampen och klickar därför in Marseille (-1,5 asian handicap) till fina 2,11 x insatsen hos spelbolaget BetHard. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Rankade nummer 1 för utbetalningar på fotboll

Pinnacle fokuserar enbart på att erbjuda er kunder de allra högsta oddsen. Ingen välkomstbonus. Inga omsättningskrav – bara högst odds!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: Marseille (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,11
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll