speltips_skribent

Speltips 14/9 Hoffenheim – Braga: Hemmalaget löser tre pinnar!

Hoffenheim bör vara steget större än Braga i torsdagens Europa League-möte. Vi klickar in ett speltips till 2,05x!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Hoffenheim har imponerat stort under de senaste åren där förra säsongen var en ordentlig indikation på att saker och ting börja falla på plats för den tyska klubben. Man förlorade inte en enda match på Rhein-Neckar-Arena vilket ledde till en fjärde plats i Bundesliga. Väl i Champions League-kvalet lottades man mot Liverpool, som visade sig vara steget för stora för den tyska klubben. Dock är Europa League en bra utmaning också, speciellt med tanke på att Hoffenheim inte spelat ute i Europa kontinuerligt.

I helgen besegrade och nollade Hoffenheim självaste Bayern Munchen här på Rhein-Neckar-Arena. Man har alltså enbart förlorat en match på hemmaplan sedan den 7 februari 2016, i Bundesliga – mäktiga siffror minst sagt.

Vi tror på en fortsatt fin trend för Nagelsmann och hans Hoffenheim. Man spelar en fin och effektiv fotboll, som ger utdelning. Alla resultat bekräftar onekligen detta och när Braga kommer på besök under torsdagskvällen tror vi på ännu en hemmaseger.

Braga hade stora problem mot AIK i Europa League-kvalet och det dubbelmötet var oerhört nära att gå till straffläggning. Dock lyckades man avgöra matchen i den 120:e minuten, och playoff till EL blev ett faktum för klubben. Väl där hade man inga större problem med att slå ut isländska Hafnarfjordur.

Hemmalaget klart bättre

Braga har fått en svag start på säsongen med tre förluster på de fem inledande ligamatcherna. Att resa till Hoffenheim med en svag form i bagaget är förmodligen inte den mest optimala situationen, speciellt med tanke på vilken nivå Hoffenheim just nu presterar på.

Den tyska klubben avväpnade Lewandowski i helgen som om han vore en medioker lirare i någon mittenklubb. Vi tror man lyckas med samma bedrift i torsdagens match mot Sporting Braga, i detta fallet med Paulinho. Paulinho har dessutom inte lyckats göra mål i ligaspelet ännu.

De tyska klubbarna passar dessutom bra i Europa League och ute i Europa allmänt. De spelar med en intensiv fotboll, och sätter hög press på motståndarna. Och med tanke på att Braga förlorat två raka matcher och inte mår helt 100 just nu – så tror vi den taktiken fungerar alldeles utmärkt mot dem.

Hoffenheim är dessutom inget defensivt gäng, utan går alltid framåt. Och vi är därför inne på en rivstart från hemmalagets sida. Och därför har vi också tittat närmre på HT/FT-marknaden där vi hittat ett riktigt fint odds. Att Hoffenheim leder i halvtid, och sedan vinner matchen betalar fina 2,05 x insatsen hos spelbolaget Coolbet. Det klickar vi in. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus!

ComeOn välkomnar alla nya kunder med Sveriges tyngsta oddsbonus. Dubbla uppåt mot 3000kr hos spelbolaget idag. Utöver det får du 10 free spins på Starburst – direkt efter registrering.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 2,05
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll