speltips_skribent

Speltips 13/9 Tottenham – Dortmund: Onsdagens höjdpunkt?

Onsdagens höjdpunkt! Tyska Dortmund gästar Tottenham i en superviktig kamp. Vilket lag spänner musklerna?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Vilken match vi bjuds på! Tottenham verkar ha hittat rätt för den här säsongen, och som vanligt så börjar Kane kliva fram som målskytt i september månad. Eriksen spelar dessutom på sin allra högsta nivå och efter Tottenhams match mot Everton, är man extra förväntansfull inför onsdagens möte mot Dortmund.

Det är inte en hemlighet att Tottenham haft stora problem ute i Europa. Man har inte alls lyckats i Champions League tidigare. Förra året lottades man in i samma grupp som Monaco, Leverkusen och CSKA Moskva, men lyckades trots den relativt enkla lottningen – inte ta sig vidare till en åttondelsfinal. Istället blev det tredje platsen och Europa League. Väl i slutspelet där, åkte man ut direkt mot belgiska Gent.

Det uttåget kom väldigt överraskande för de flesta. Tottenham presterade oerhört bra i ligaspelet men lyckades alltså inte kombinera det med Europa-spel. Den här säsongen tror vi på ett annorlunda Tottenham. Man har alla förutsättningar för att lyckas i CL 17/18, ett starkt år i bagaget, bra bredd och spelare som är världsklass rakt igenom. Samtidigt har man ännu ett år på nacken tillsammans som lag – och det väger tungt.

Vi tror den här matchen kan visa sig ha allt. Dortmund toppar i skrivande stund Bundesliga 1 efter en bra start på säsongen. Man har spelat en fartfylld fotboll under inledningen, precis som tidigare säsonger och även om Dembele lämnat klubben – så finns det ett hopp och en tro inom klubben och bland fansen om att detta spelåret kan bli riktigt bra.

Fartfyllt?

Tottenham har vuxit sig starkare och starkare för varje säsong som gått sedan några år tillbaka. Inför säsongen 17/18 nämndes man som heta kandidater till att vinna ligaguldet. Det är givetvis en bekräftelse Tottenham inte fått på väldigt lång tid. Med all rätt tycker vi. Når spelare som Kane, Eriksen och Dele Alli sin högsta nivå i den här kampen, så talar mycket för att man löser en trepoängare här på Wembley. Nyckeln är att man spelar med samma stora självförtroende som i ligaspelet. Lyckas man kombinera dessa faktorer, så lär Dortmund få det tufft här under onsdagskvällen. Vi är därför inne på att ta hemmalagets sida.

Dock ska man aldrig räkna ut Dortmund, speciellt när det vankas Champions League. Förra året plockade man första platsen i gruppspelet, före självaste Real Madrid. Det finns fortsatt samma kvalité i det laget och Tottenham lär behöva vara extra fokuserade i försvaret när Aubameyang kommer löpandes.

Den här matchen har egentligen alla förutsättningar för att bli en riktigt trevlig batalj. Två offensivt spelskickliga lag, med stort självförtroende och en vilja att bevisa att man på riktigt ska vara med och utmana om guldet. Tottenhams hemmaplansfördel väger tungt, man presterade på en oerhört hög nivå här under hela förra säsongen. Vi klickar därför in Tottenham som vinnare + att båda lagen lyckas göra mål i matchen till höga 3,85 x insatsen hos spelbolaget Coolbet.

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus!

ComeOn välkomnar alla nya kunder med Sveriges tyngsta oddsbonus. Dubbla uppåt mot 3000kr hos spelbolaget idag. Utöver det får du 10 free spins på Starburst – direkt efter registrering.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM
Odds: 3,85
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll