speltips_skribent

Speltips 13/9 Real Madrid – Apoel Nicosia: Klasskillnad!

Med Ronaldo tillbaka i startelvan förväntar vi oss att Real Madrid sätter allra högsta fart direkt från matchstart mot Apoel Nicosia.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

De regerande mästarna Real Madrid kliver in inför Champions League-säsongen 17/18 som stora favoriter till att vinna hela turneringen. Enligt spelbolagen har man störst chans det här spelåret också, och vi är beredda att hålla med.

Real Madrid lottades in i Grupp H tillsammans med Tottenham, Dortmund och Apoel Nicosia från Cypern. Och givetvis är de vita marängerna stora favoriter till att ta sig vidare, men det är tuffa utmaningar som väntar – och det ska bli intressant att se hur exempelvis Tottenham mäter sig mot Madrid-klubben.

Apoel Nicosia är ett bekant lag i Champions League vid det här stadiet. Man har till och med spelat kvartsfinal i Champions League, säsongen 11/12. Väl där åkte man ut mot just Real Madrid med det sammanlagda resultat 8-2. Men även efter det, har man lyckats kvala sig vidare till CL, bland annat säsongen 14/15.

De flesta är dock säkerligen överens om vilket lag som går segrandes ur den här fighten. Oddssättningen på 1X2-marknaden talar sitt tydliga språk – och det ska mycket till om Real Madrid inte vinner här på Santiago Bernabeu på onsdagskvällen.

Ronaldo finns med

Ronaldo har missat de tre inledande matcherna i La Liga på grund av en avstängning han drog på sig i den spanska supercup-finalen mot Barcelona. Sedan dess har han hunnit med att spela en träningsmatch med Real Madrid, där han stod för ett drömmål och en assist, när Real Madrid besegrade Fiorentina med 2-1. Under landslagsuppehållet stänkte han dit tre baljor, och vi är därför säkra på att Ronaldo hamnar i målprotokollet i den här matchen också.

Portugisen fungerar lite så. Med tanke på hans avstängning är han mer motiverad än någonsin när det vankas match. Och speciellt när Champions League är tillbaka – Ronaldos turnering. Vi kan därför förvänta oss en oerhört hungrig Ronaldo, som kommer att hugga på allt.

Vi tror även Real Madrid inleder det här mötet med en rivstart. Man spelade 1-1 mot Levante på hemmaplan i helgen, vilket var ett stort misslyckande. Apoel besöker med andra ord Real Madrids hemmaborg vid helt fel tillfälle – och det lär därför bli åka av här!

Vi tror på ett hungrigt Real Madrid som är fullt fokuserade på sin uppgift. Vi tror dessutom att Ronaldo stänker dit minst två baljor. Vi klickar därför in Real Madrid (-1,5 asian handicap) i halvtid, till fina 1,91 x insatsen. Spelet sitter om Real Madrid vinner första halvlek med minst två mål. Spelbolaget vi vänder oss till är BetHard. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Boostat odds på Real Madrid – 4,00 istället för 1,04!

Betfair bjuder nya kunder på ett boostat odds för en Real Madrid-seger under onsdagskvällen – 4,00 istället för ordinarie 1,04.
Spela på det boostade oddset här.

Speltips:

Speltips: Real Madrid HT (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll