speltips_skribent

Speltips 14/9 Arsenal – Köln: Arsenal gör entré i Europa League!

Arsenal spelar inget Champions League den här säsongen. Det är första gången på 20 år det sker – kan man göra en Man United och vinna EL?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Förra säsongen var ett stort misslyckande för Arsenals del. Man åkte – ännu en gång – redan ut i åttondelsfinalen i Champions League, och missade dessutom en av top fyra-platserna i Premier League. Det innebär att man för första gången på 20 år missar Champions League-spel.

Det känns onekligen konstigt att se Arsenal i Europa Leagues spelschema. Möjligtvis kan de bidra till en mer spännande turnering, och förhoppningsvis finner de en utmaning med att delta i EL. Manchester United accepterade verkligen läget, och prioriterade spel i turneringen. Det ledde till en plats i Champions League – och förhoppnings tänker Wenger och Arsenal likadant.

Arsenal lottades in i Grupp H med klubbar som Köln, Röda Stjärnan och BATE Borisov. Det hade förvånat oss om man inte tog sig vidare relativt enkelt från den här gruppen. Man är klasser bättre än motståndet i den här gruppen och känslan säger att man bekräftat detta direkt i torsdagens match mot Köln. Ett Köln som fått en usel start på säsongen.

Köln har inlett ligaspelet med tre raka förluster. I premiären föll man mot Gladbach, sedan mot Hamburg och senast mot Augsburg med hela 3-0. Det råder möjligtvis ingen kris i klubben riktigt ännu, men fortsätter man att förlora, lär saker och ting hända i klubben. Vad som är intressant inför detta mötet, är huruvida Köln prioriterar här framöver. Påverkar de tre förlusterna så pass mycket att man redan nu förbereder sig inför den tuffa bortamatchen mot Dortmund – eller kommer man att gå all in under torsdagen för att sedan rikta fokus på söndagens match?

Arsenal vinner

Arsenal besegrade Bournemouth med komfortabla 3-0 senast, en match Lacazette och Wellbeck hittade rätt i. Det är viktigt att anfallarna fortsätter att göra mål för Arsenal, och i och med att man vann senast, tror vi chansen är stor att man fortsätter på den inslagna vägen.

Arsenal fick en svag start på säsongen och efter 4-0-förlusten mot Liverpool fick klubben en krisstämpel på sig. Efter segern mot Bournemouth har det lugnat ner sig en aning kring klubben, och detta tror vi gynnar Arsenal mycket. Wenger och hans mannar har fått jobba ostört under de senaste dagarna och det innebär att man säkerligen är väl förberedda inför uppgiften mot Köln.

Vi är övertygade om att Arsenal inleder intensivt här på hemmaplan. Man är väl medvetna om vilken situation Köln befinner sig i och kommer säkerligen sätta in högsta växeln direkt från matchstart. Därför blickar vi mot HT/FT-marknaden, där ett fint odds har hittats.

Att Arsenal leder i halvtid, och sedan vinner matchen är ett scenario vi starkt tror på. Vi klickar därför in 1/1 till fina 1,90 x insatsen hos spelbolaget med Sveriges tyngsta oddsbonus – ComeOn. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos ComeOn – få 3000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta en av två bonusar hos LeoVegas

LeoVegas erbjuder alla nya oddsspelare 1000kr i välkomstbonus. Vill du spela på casinot? Då får du uppåt mot 50 000kr i bonus + 400 free spins.
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll