speltips_skribent

Speltips 14/11 Slovakien – Norge: Vinnaren utses!

Speltips och odds inför mötet mellan Slovakien och Norge hittar ni hos oss. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Slovakien hamnade faktiskt på en andra plats i Grupp F men missade playoff precis på gränsen, som den sämsta grupptvåan. Givetvis oerhört tungt för det slovakiska landslaget, som faktiskt har mycket kvalité i spelartruppen. Spelare som Hamsik, Skriniar, Skrtel och bland annat Ondrej Duda.

Sett till alla grupptvåor som spelar/spelat playoff, så är absolut inte Slovakien ett direkt sämre landslag. Grekland, Nordirland, Schweiz, Damark och bland annat Sverige är en nivå Slovakien befinner sig på – Norge gör däremot inte detta.

Norges landslag har brottats med mycket problem under den senaste perioden, och samtidigt fått utstå mycket kritik i norsk media. Lars Lagerbäck har bevisligen inte fått ordning på Norge, och det är heller inte den enklaste uppgift med tanke på den svaga spelartruppen.

Norge hamnade bland annat bakom Tyskland, Nordirland och Tjeckien i Grupp C – och värt att lyfta fram här är att Azerbajdzjan enbart hamnade tre poäng bakom våra grannar. Vi är därför inne på att det ska råda klasskillnad på tisdagskvällen – Slovakien är ett betydligt bättre landslag.

Vi synar hemmalaget

Matchen spelas dessutom på Tehelne Pole Stadium i Bratislava, en plats Slovakien stortrivs på. Ligger allt rätt med motivation och inställning inför drabbningen mot Norge har vi svårt att se att Slovakien inte vinner det här mötet.

Norge mätte sina krafter mot Makedonien för några dagar sedan. Man förlorade den kampen med 2-0 och det är en indikation på vad som händer i Norge-lägret. Makedonien tillhör absolut inte toppskiktet i Europa, utan snarare tvärtom – och nu väntar ännu tuffare motstånd för Norges del. Bortsett från mötet mot San Marino mäktade man enbart med ett mål på bortaplan i gruppspelet. Därför har vi svårt att se att de ska kunna hota ett hemmastarkt Slovakien.

I VM-kvalet tappade Slovakien enbart poäng vid ett tillfälle här i Bratislava. Det var i förlustmatchen mot England, en match som dessutom enbart slutade 0-1. Resterande matcher vann man, 3-0 mot Skottland, 4-0 mot Litauen, 1-0 mot Slovenien och 3-0 mot Malta – alltså enbart ett insläppt mål, mot England. Det är med andra ord ett starkt landslag Norge ställs mot, och Norge är samtidigt urusla i skrivande stund. Genomför Slovakien 90 bra minuter, så ska de till och med vinna det här mötet med två mål. Oddset är dock mycket intressant redan på 1X2-marknaden, och där väljer vi att syna vårt spel där.

En Slovakien-seger betalar fina 1,83 x insatsen hos spelbolaget Betsson och synas direkt! Tänk på att oddset kan sjunka till runt 1,60 innan matchstart. Så var ute i god tid! Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betsson – få 1000kr i riskfritt spel!  ”betting-link”

Nytt bonuserbjudande: 2000kr hos Betsafe!

Betsafe bjuder nu nya kunder på 2000kr i välkomstbonus, istället för 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: Betsson (1000kr riskfritt)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll