speltips_skribent

Speltips 14/11 Belgien – Japan: Mycket intressant kamp

Ett av Europas bästa landslag i skrivande stund Belgien, tar sig an ett av Asiens bästa landslag i Japan – vilken kontinent segrar?

Twitter Facebook

nickes

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Belgien ställdes mot Centralamerika och Mexiko enbart för några dagar sedan, den kampen slutade 3-3, i en mycket trevlig tillställning. Att Belgien kan göra mål vet vi vid det här laget, men att defensiven släppte in tre baljor var säkerligen en gnutta oroande för Martinez.

Dock var det mycket bra som kom ut ur det mötet. Lukaku stod för nya baljor och bekräftar sin position bland de allra bästa anfallarna i världen. Hazard fick även han hamna i målprotokollet och spelar han på sin absoluta toppnivå – kan han ta sitt Belgien till nya höjer i världsmästerskapet. Det är en sak som är säker.

Japan är även de ett mycket intressant landslag att följa. Man har sedan 1998 varit med i varje världsmästerskap och gjort det riktigt bra. Inför de olika kvalen är man den givna ettan på förhand och Japan har gått och blivit en riktigt etablerad fotbollsnation.

För några dagar sedan ställdes Japan mot Brasilien i Frankrike, och förlorade det mötet med 3-1 till slut. Dock är det inget resultat att direkt skämmas över, man stod för en solid insats – fastän Brasilien är så mycket bättre.

Båda lagen nätar

Det finns ett flertal japaner som gör det riktigt bra ute i Europa just nu. De flesta är säkerligen bekanta med Nagatomo i Inter, en annan lirare hittar vi i Marseille, Sakai. Makoto Hasebe är den givna kuggen på mittfältet, till vardags i Eintracht Frankfurt och han agerar även lagkapten i landslaget, där han nu gjort 106 matcher för Japan.

Det finns med andra ord lite smått och gott i den här truppen. Belgiens försvarsspel var under all kritik i mötet mot Mexiko, och det tror vi ett kreativt Japan kan utnyttja. Dock gör Belgien oftast tre, fyra mål och det lär därför bli svårt att besegra belgarna på deras hemmaplan, Jan Breydel Stadium. Men kamp, det bör det bli!

Vi är därför inne på att båda lagen har goda möjligheter till att hamna i målprotokollet här. Belgien snittar i princip fyra mål/match i Belgien, men är inte helt kompakta i sin försvarsslinje. Därför anser vi Japans chanser till att göra mål som väldigt goda också, man gjorde ett mot Brasilien och kan säkerligen noteras för ett här också.

BLGM – Ja blir därför vårt speltips här, spelet betalar fina 1,78 x degen hos spelbolaget Coolbet. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta 500kr i bonus hos SuperLenny

SuperLenny bjuder nya kunder på 500kr i välkomstbonus. Sätt in 500kr – få 1000kr att spela för. Omsättningskrav: 6x.
Gå med SuperLenny här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll