speltips_skribent

Speltips 13/11 Italien – Sverige: Nu ska det avgöras!

Måndagen är äntligen här! Kan Italien vända på underläget eller lyckas Sverige stå emot på Stadio Meazza i Milano? Vi reder ut.

Twitter Facebook

Superkampanj (enbart nya kunder): 12,0 i odds på att Sverige går vidare till VM – hos Betfair!

Vilken match Sverige stod för på Friends Arena i fredags. Efter 90 spelade minuter var en Sverige-seger ett faktum – och utgångsläget ser mycket bra ut för vår del. Sverige lyckades hålla nollan samt att vinna matchen, två faktorer som onekligen talar för att Sverige spelar VM i Ryssland nästa år.

Italien har fått utstå en mängd kritik under de senaste dagarna. Sverige stod för en mycket bra insats, men folket förväntar sig betydligt mer från Italien. De såg väldigt fantasilösa ut i fredagens möte och kändes väldigt ofarliga i den sista tredjedelen. Ventura behöver en ny plan, och en effektivare sådan – annars lär Sverige kunna avväpna italienarna på måndagen.

Sveriges största fokus kommer att ligga på försvarsspelet. Man neutraliserade Italien i fredags och kommer att försöka göra det igen på måndagen. Omställningar blir därför en viktig punkt i Jannes matchplan, där lär Sveriges chans ligga i att möjligtvis kontra in ett mål.

Italien har ett bra försvar men kommer att vara tvungna att blottlägga det om man inte noteras för ett tidigt mål i matchen. Tålamodet lär tryta lagom till andra halvlek. Ett 0-0-resultat i den 60:e matchminuten är lite av ett drömscenario för Sverige, då kommer Forsberg och resterande grabbar att få stora ytor att spela på.

HT-tecknet klickas in

Inför det första mötet synade vi underspelet (under 0,5 mål) i den första halvleken vilket satt fint till höga 2,40 x degen. Vi är inne på att det blir en någorlunda lik matchbild. Båda lagen lär inleda försiktigt och avvaktande. Även om Italien jagar ett mål, tror vi inte direkt på en tokoffensiv från deras sida. De är ett mycket organiserat lag, och kommer att ta vara på de 90 minuter man har på sig.

Den här gången väljer vi istället för underspelet, att syna 1×2-tecknet i halvtid till lite mer än dubbla degen. Sverige kan stå upp mot Italien, det har vi fått bekräftat. Det är dock nu det gäller, den här måndagen – och känslan säger att Sverige kommer att kämpa och slita som aldrig förr. Det förväntar vi oss åtminstone.

I halvtid tror vi det är ett oavgjort resultat som lyser upp resultattavlan. 0-0 är ett mycket logiskt resultat i det här mötet också. Italien kommer att försöka gå framåt men inte riskera allt redan i första halvlek, Sverige kommer samtidigt försvara sig bra – 0-0? Bör vara goda möjligheter till det åtminstone.

Vi testar en slant på X:et i halvtid till 2,15 x degen hos spelbolaget Betfair. Stort lycka till vid rygg & heja Sverige!

Rygga ditt spel hos Betfair – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Unik bonus: 1000kr + 250kr i riskfritt spel!

NordicBet bjuder på två välkomstbonusar i en! Nya kunder får 1000kr i välkomstbonus + 250kr i riskfritt spel.
Gå med NordicBet.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2,15
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll