speltips_skribent

Speltips 13/8 Manchester United – West Ham: Inleder målsnålt?

Manchester United inleder Premier League säsongen 17/18 på Old Trafford, och förväntningarna är som vanligt stora på storklubben.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Manchester United har gjort ett starkt fönster i sommar och plockat in tre riktiga klasspelare. Lindelöf, Matic och Lukaku har anslutit till klubben och det är en förstärkning i varje lagdel. Detta är något Manchester United har behövt, och även fastän Lindelöf möjligtvis inte anses tillhöra kategorin som en av de allra bästa mittbackarna i världen, bidrar han med bredd – något som United saknat under de senaste säsongerna.

Man gjorde sig dessutom av med Rooney som inte alls presterade under den senaste säsongen i Manchester United, och plockade istället in Romelu Lukaku, en spelare som vi tror starkt på under den här säsongen, och känslan säger att United var det perfekta valet för belgaren. Han har sett oerhört bra ut under försäsongen och fått en fin start på sessionen i den nya klubben. Givetvis ska man inte dra allt för stora slutsatser av en försäsong, men en anfallare mår alltid bra av att göra mål, och det har han fått göra ett flertal gånger, mot bland annat Real Madrid i Supercup-finalen.

Dock finns det ett par bitar att jobba vidare på för Mourinhos del. United hade stora problem med sitt målskytte under förra säsongen och givetvis är värvningen av Lukaku ett steg åt rätt riktning. Dock kommer Mourinho behöva lite tid för att sätta alla bitar på plats. Vi tror heller inte Mourinho ställer upp med en tokoffensiv under söndagen, utan han kommer att prioritera en trepoängare före finlir i premiären på Old Trafford.

Det är lite blandade känslor kring West Ham den här säsongen – som vanligt vill vi flika in. Slaven Bilic är en speciell fotbollstränare med en stark karaktär, och ibland kan han få alldeles för stora ideér för sitt egna bästa. Han förfogar över ett bra lag, och gjort ett par intressanta nyförvärv, men West Ham är fortsatt svåra att placera så här inför säsongen. Många spelare börjar komma till åldern och säsongen kan utveckla sig lite hur som helst för West Ham:s del – hur resultatet slutar i den här matchen lär säkerligen sätta ton för West Ham:s prestationer inför nästkommande utmaningar.

Tillknäppt historia?

Vi tror på ett liknande Manchester United i den här premiären som under den tidigare säsongen. Man kommer att ställa upp någorlunda defensivt och på så vis försäkra sig bakåt. Man har en stabil defensiv, vilket vi fick bevittna förra säsongen. Faktum är att United enbart släppte in 29 mål förra säsongen, endast Tottenham var bättre med siffran 26.

West Ham lär samtidigt spela en avvaktande fotboll, vilket också är helt rätt med tanke på att man är det svagare laget i den här kampen. Det gäller att stå rätt i samtliga situationer och försöka utnyttja omställningslägena, då har man en fin chans till att åtminstone plocka en poäng här på Old Trafford.

Med tanke på att det är en premiär och att United spelar den fotboll som de gör, så tror vi alltså på ett målsnålt möte här. Vi har därför valt att titta närmre på underspelet, och hittat en intressant lina till ett godkänt odds.

Under 3,0 mål i matchen betalar fina 1,68 x insatsen och känns riktigt bra på förhand. Vi vänder oss till spelbolaget Coolbet som levererar oddset. Blir det exakt tre mål i matchen betalas insatsen tillbaka.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!

Spela på fotboll och streama matcherna hos Betsafe

Betsafe erbjuder alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus. Utöver detta erbjuder de en livestreaming-tjänst som ger dig chansen att se fotboll från bland annat Tyskland.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll