speltips_skribent

Speltips 13/8 Barcelona – Real Madrid: Spanska Supercupen på tapeten!

El Clasico på agendan och spel om ännu en titel för storklubbarna. Den spanska Supercupen ska avgöras och Barcelona inleder på hemmaplan.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det andra El Clasico på bara några veckor, och ett till är bara fyra dagar ifrån! Säsongen har dragit igång på allvar och under söndagen ska Barcelona försöka skaffa sig ett fint utgångsläge inför matchen på Santiago Bernabeu i jakten på säsongens första titel.

Real Madrid har redan bärgat hem årets första titel, man besegrade Manchester United i Uefa Supercup-finalen med 2-1, och mycket var stundtals briljant i den insatsen. Real Madrid fortsätter med andra ord att imponera, och har dessutom gjort ett riktigt starkt fönster i år. Givetvis förväntar sig de flesta att Real Madrid ska plocka hem en Galactico inför varje säsong, men man tänker istället långsiktigt och bland annat plockat tillbaka Vallejo, Llorente och Mayoral – spelare med ett förflutet i Real Madrids B-lag.

Ingen har säkerligen missat att Neymar lämnat Barcelona, vilket också är en kvalitétssänkning i anfallsspelet, men frågan är egentligen hur mycket detta påverkar, i och med att Messi och Suarez finns kvar. Det ska dock bli oerhört intressant att se vilken spelare Barcelona kommer att spela istället för brassen, och även fastän Neymar lämnat, tror vi inte att det på något sätt kommer påverka Barcelonas resultat den här säsongen. Man är trots allt Barcelona och kommer att förstärka truppen innan fönstret stängs i slutet av augusti.

Barcelona och Real Madrid spelade mot varandra bara några veckor sedan, en kamp Barcelona vann till slut och fastän det var en träningsmatch, kändes det hela som en fight om Champions League-titeln. Det är en unik rivalitet mellan klubbarna och vi kan säkerligen förvänta oss samma inställning från båda klubbarna i den här matchen.

Målrikt möte?

Precis som det tidigare El Clasicot tror vi på en intensiv matchöppning. I det förra mötet stod det 2-2 redan efter 36 minuter och även fastän det kanske inte blir exakt samma scenario i den här matchen, tror vi åtminstone på samma matchbild.

Barcelona inleder på hemmaplan och är därför favoriter till segern. Real Madrid kommer dock att pressa högt upp i banan, vilket kommer att leda till en helt öppen matchbild. Real Madrid tar stora risker när man spelar mot den katalanska klubben, och ofta är det tillfälligheter eller små detaljer som avgör den här typen av matcher.

Vi väljer därför att avstå 1X2-marknaden. Stor anledning till detta är att säsongen inte dragit igång riktigt ännu, och det är därför oerhört svårt att placera klubbarna. Vi vänder oss istället mot målmarknaden, där vi hittat ett intressant odds.

Det förra El Clasicot bjöd publiken på hela fem mål, vi tror att söndagens möte kan utveckla sig liknande och kryssar därför in, över 3,25 mål i matchen till fina 1,86 x insatsen. Vid exakt tre mål i matchen betalas halva insatsen tillbaka – allt över fyra mål innebär seger. Stort lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!

Oddsautomaten ger alla nya kunder 1200kr i välkomstbonus

Vill ni spela hos ett spelbolag som fokuserar på oddsen? Välj då Oddsautomaten. De erbjuder dessutom en boostad välkomstbonus, upp till 1200kr.
Gå med Oddsautomaten här.

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål i matchen
Odds: 1,86
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll