speltips_skribent

Speltips 13/10 Stuttgart – Köln: Dubbelchansen testas!

Kan landslagsuppehållet visa sig ha varit nyttigt för krisklubben Köln – som redan hunnit med att förlora sex av sju matcher?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Köln har inte alls fått en rolig start på säsongen. Man har noterats för 0 vinster i ligaspelet, och en jumboplats är ett faktum vid det här laget. Landslagsuppehållet kom därför med största sannolikhet väldigt lägligt för deras del. Nu har man fått två veckor utan ligaspel, och förhoppnings lyckats mobilisera sig en aning.

Det går egentligen inte att sätta fingret på vad exakt som gått snett för Köln i ineldningen på säsongen. Man har helt enkelt underpresterat kraftigt, och knappt ens sett ut som ett lag från andradivisionen. Dock finns det fortsatt hopp, och positivt är det faktum att ligaspelet precis dragit igång – det finns med andra ord tid till att hitta tillbaka. Första steget på väg tillbaka bör komma så fort som möjligt, alltså redan på fredagskvällen mot Stuttgart. Blir det ännu en förlust här, så ser det onekligen väldigt, väldigt mörkt ut.

Är det någon gång den första segern ska komma så är det nu, när man gästar en nykomling och pressen ligger på hemmalaget. Stuttgart har enbart vunnit två matcher, mot Mainz och Wolfsburg – givetvis redan där bättre resultat än Köln, men Köln har verkligen inget att förlora i den här matchen – och det tror vi talar för bortalaget i den här kampen.

Landslagsuppehållet har dessutom varit positivt för Kölns del. Spelarna har ett par bra resultat i bagaget med sina landslag och kom tillbaka till Köln med huvudet högt, och förväntansfulla inför uppgiften mot Stuttgart på fredagen.

Studsar Köln tillbaka?

Vi är med andra ord inne på att landslagsuppehållet blir helt avgörande för utfallet i den här matchen. Uppehåll tenderar att skapa en slags motreaktion hos lag, och för Kölns del kan det som sagt bara bli bättre.

En annan intressant faktor, är det faktum att Köln sedan år 2000 inte förlorat på bortaplan mot Stuttgart. Det har spelats tio matcher sedan det året och Köln har alltså vunnit sju av dessa – och historien tenderar även att bli en psykologisk faktor, och har många gånger visat sig vara helt avgörande – eller åtminstone gett en stor påverkan på matcher.

Köln spelar dessutom mot 17:e placerade Werder Bremen i nästa omgång, och bjuds alltså en perfekt möjlighet till att inleda starkt efter landslagsuppehållet. Vi är inne på att man klarar minst ett poäng i matchen mot Stuttgart och har därför tittat närmre på dubbelchansen här.

Vi klickar helt enkelt in X2 till fina 1,77 x insatsen hos spelbolaget Coolbet – som bjuder på en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000kr. Mot första segern Köln! Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Betfair – få 1000kr i välkomstbonus

Spelbolaget Betfair erbjuder er kunder höga odds och brett utbud! Dessutom bjuder de er på en 100-procentig välkomstbonus.
Gå med Betfair här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,77
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll