speltips_skribent

Speltips 13/10 Lyon – Monaco: Vi synar ett odds på målmarknaden

Vi har hittat ett fint odds på målmarknaden och tror på en underhållande kamp mellan Lyon och Monaco på fredagskvällen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Mötet mellan Lyon och Monaco känns på förhand som en mycket trevlig och öppen tillställning – speciellt när matchen spelas på Parc Olympique Lyonnais. Här ska Lyon kunna hota Monaco, och lyckas man få bukt med försvarsproblemen – så kan till och med tre poäng vara ett faktum när domaren blåser av kampen.

Det har varit väldigt tydligt – även den här säsongen – att Lyon ännu är långt bakom både PSG och Monaco när det gäller den ekonomiska biten och i sin tur det sportsliga. Man åker på väldigt onödiga poängtapp i ligaspelet vilket har lett till att man redan placerar sig sex poäng bakom Monaco – och nio poäng bakom PSG. Lyon har dock allt som oftast inlett sina matcher starkt och även ofta fått in ett tidigt ledningsmål. Men motståndaren har alltid hittat en väg tillbaka in i matchen – även fastän Lyon haft en tvåmålsledning i matchen.

Lyon har redan efter åtta omgångar tappat två självklara trepoängare. I den tredje omgången var man uppe i en 3-1-ledning mot Bordeaux på hemmaplan. Dock lyckades bortagänget jobba sig in i matchen och kvittera till 3-3. I den senaste ligaomgången ledde Lyon ännu en gång med 3-1, då dessutom mot ett svagt Angers – men även i detta fallet lyckades Lyon tappa tvåmålsledningen till 3-3. Det bekräftar onekligen att Lyon har en del att jobba på och ett skickligt gäng som Monaco lär kunna utnyttja detta.

Monaco lyckades enbart göra ett mål mot Montpellier i den senaste ligaomgången och vi tror enbart detta är till Lyons stora nackdel. Faktum är att Monaco nästan snittar tre mål/match och gör man enbart en kasse i en match, då stänker man dit tre i nästa. Lite så har Monaco fungerat, och när dessutom Falcao hittat rätt (12 mål efter 8 omgångar), talar det mesta för nya baljor.

Odds till 2,07x klickas in!

Även fastän känslan kring Monaco fortsatt är positiv, så finns det indikationer som pekar på att Monaco får svårt att bibehålla kvalitén från förra säsongen. En tydlig indikation på detta är Champions League-spelet som börjat allt annat än bra. Efter två spelade omgångar har man enbart lyckats plocka ett poäng – och man föll bland annat mot Porto med 3-0 på hemmaplan.

Det är inte heller så konstigt med tanke på hur många spelare man förlorat sedan förra säsongen. I ligaspelet har man trots allt enbart tappat poäng i två matcher. Just i ligaspelet tror vi man fortsatt lyckas upprätthålla de goda resultaten. Man lär inte utmana PSG men man är det klart andra bästa laget i ligan.

Vi är därför inne på att Lyon lyckas skapa sig en del målchanser mot Monaco på fredagskvällen. Man har trots allt gjort mest mål i ligaspelet, efter PSG och Monaco. Likaså tror vi att Monaco gör mål åt andra hållet med tanke på hur uselt försvar Lyon har.

Vi kommer därför att syna ett odds från målmarknaden i det hör mötet. Mer exakt klickar vi in, över 3,5 mål i matchen till fina 2,07 x insatsen hos spelbolaget NordicBet. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos NordicBet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med ComeOn – hämta Sveriges tyngsta oddsbonus

Spelbolaget ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus, upp till 3000kr.
Prova ComeOn här.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål i matchen
Odds: 2,07
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll