speltips_skribent

Speltips 6/6: Danmark – Tyskland

Det är ett b-betonat tyskt landslag som gästar Danmark under tisdagskvällen – fin chans för Danmark?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Joachim Löw har med sig en oerhört orutinerad trupp, faktum är att Draxler är den spelaren på listan som spelat mest matcher för landslaget – blott 28 stycken. Och med tanke på att Tyskland spelar mot San Marino i VM-kvalet lite senare under veckan, så lär inte de rutinerade lirarna saknas avsevärt mycket.

Men detta ger Danmark en fin chans till att lyckas besegra Tyskland. De har med sig en fin trupp inför matchen, och spelar dessutom på hemmaplan, i Bröndby. Och Danmark känns på gång, Eriksen har dessutom en oerhört fin säsong i Tottenham bakom sig och är i vårt tycke, en oerhört underskattad spelare. Den mannen besitter en oerhört hög kvalité och lär vara med från start här.

Men det är inte enbart Eriksen som sticker ut när man tittar närmre på Danmarks trupp. Kasper Dolberg har verkligen fått fart på karriären i Ajax och är blott 19 år gammal, men är redan ordinarie i Ajax, som för några veckor sedan spelade Europa League-final mot United.

Känslan säger dessutom att Danmark är snäppet mer motiverade inför en sådan här match, där man spelar mot ett av världens bästa landslag. Och man kommer göra allt för att vinna den här matchen framför sina egna supportrar, och med tanke på att Tyskland är så pass försvagat så tror vi Danmark har en fin chans till segern här.

Vi testar därför Danmark (dnb) här till höga 2,70 x insatsen hos Unibet. Spelet innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

»  Rygga ditt spel hos Unibet (1000kr bonus)

Spela hos Betsafe och livestreama all sport direkt hos dem

Betsafe erbjuder alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus, och har dessutom en av marknadens bästa streamingtjänster.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2,70
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll