speltips_skribent

Speltips 4/6: Holland – Elfenbenskusten

Vi investerar i 1×2-marknaden i mötet mellan Holland och Elfenbenskusten.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Holland spelade mot Marocko för några dagar sedan, en match vi också skrev om, och där spelade vi Holland som vinnare vilket de också blev. Den här gången spelar Holland mot Elfenbenskusten, hemma i Holland och vi tror att de även här har en fin chans till att plocka en seger.

Holländarna har ett bra lag med spelare som Robben, Depay, Sneijder, Blind och Bas Dost. Spelare som befinner sig i bra form just nu, vilket givetvis påverkar när det blir dags för landslagssamling.

Elfenbenskusten har fortsatt ett bra gäng men det är inte samma lag som det var för bara några år sedan, då spelare som Yaya Toure, Kolo Toure och Kalou var som allra bäst. Och med tanke på att matchen spelas i Holland, och holländarna redan har en seger i bagaget, så tror vi starkt på att de löser en trea här.

Startelvorna är oerhört svåra att förutspå i skrivande stund, men senast fick vi se spelare som Janssen, Depay och Promes från start. Och tränaren lär rotera kraftigt, men då talar mycket för att spelare som Sneidjer och Bas Dost kan få en startplats.

Vi testar ettan till fina 1,70 x insatsen hos Coolbet.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Spela hos Betsafe och livestreama all sport direkt hos dem

Betsafe erbjuder alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus, och har dessutom en av marknadens bästa streamingtjänster.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll