speltips_skribent

Speltips 4/5: Celta Vigo – Manchester United

Vi fortsätter att investera i Manchester United när de spelar på resande fot.

Twitter Facebook

ChampionsLeagueFinal

Manchester United har spelat bättre på bortaplan än på hemmaplan den här säsongen och det är absolut igen tillfällighet – utan Mourinho trivs helt enkelt bäst på bortaplan. Hans matchplan är skräddarsydd efter detta, och när det gäller att föra spelet och etablera press – då blottläggs hans brister som tränare.

Och här i Spanien tror jag på Mourinhos matchplan, Celta Vigo har förvisso gått riktigt bra i Europa League men Manchester Uniteds trupp har mycket rutin från dessa sammanhang – och det har de visat den här säsongen. Positivt för United är också att Pogba är tillbaka, Juan Mata utgick skadad mot City men väntas vara tillbaka.

Celta Vigo vilade nästan hela laget i den senaste ligamatchen, en match man förlorade med 3-0 men prio ett ligger givetvis på Europa League just nu. Man slog ut belgiska Genk i kvartsfinalen men var oerhört nära på att få lämna turneringen, Genk var endast ett mål ifrån ett avancemang och hade bra chanser i den avgörande matchen.

Vi lär alltså få se ett piggt Celta Vigo under torsdagen, dock tror jag rutinen väger tungt i den här kampen. Samtidigt är United oerhört starka bakåt, även om man saknar en del lirare, bevisligen fungerade det fläckfritt mot Manchester City på bortaplan. Värt att nämna är även att United faktiskt har världens bästa målvakt, vilket har betytt väldigt mycket för laget den här säsongen, De Gea har visat sig vara helt avgörande i flera matcher.

Vi testar Manchester United dnb (insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort) till fina 1,806 x slanten hos Pinnacle, snittoddset ligger på 1,74x hos samtliga spelbolag – spela på de högsta oddsen hos Pinnacle.

Årets casinobolag bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Framröstad som den mest mobilanpassade sajten! LeoVegas bjuder nya kunder på otroliga 200 free spins + 10 000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,806
Bolag: Pinnacle (Spela på de högsta oddsen)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll