speltips_skribent

Speltips 28/5: Göteborg – Elfsborg

Vi väljer sida i mötet mellan Göteborg och Elfsborg.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

 

Göteborg besegrade Sundsvall med hela 4-0 senast och många bitar såg väldigt bra ut för Göteborgs del. Tobias Hysen stod för två mål i den matchen och man höll dessutom nollan, två viktiga faktorer för Göteborgs del.

Mot Elfsborg är man favoriter, med all rätt tycker vi. Elfsborg har sätt oerhört skakiga ut den här säsongen och man har stora problem med försvarsspelet, och känslan säger att detta är lite typsikt Elfsborg. Under de senaste säsongerna har Elfsborg haft mycket kvalité i anfallet, men bakåt har det ofta sett skakigt ut, och detta är något som ställt till det för dem, tidigare år, och även den här säsongen.

Förvisso har Elfsborg nu plockat två raka segrar, men värt att nämna är att man slog Eskilstuna, som agerar slagpåse i Allsvenskan den här säsongen. Och man besegrade senast Jönköpings Södra, som haft det jobbigt under de senaste veckorna. Dock ska vi inte ta ifrån Elfsborg något när det kommer till den prestationen, man vann trots allt med 3-0 och gjorde en bra match.

Elfsborg har ett poäng mer än Göteborg, men också spelat en match mer. Men vi tycker fortfarande Göteborg sett mer stabila ut, man vet var man har dem. Elfsborg kan ena dagen släppa in fyra mål för att hålla nollan i den andra. Elfsborg har dessutom endast spelat fyra matcher på bortaplan, och sex på hemmaplan, och Elfsborg är ett mycket sämre lag på resande fot. Göteborg är samtidigt fortsatt obesegrade på hemmaplan.

Vi testar därför ettan till godkända 1,83 x insatsen hos ComeOn.

»  Rygga ditt spel hos ComeOn (3000kr bonus)

Ingen välkomstbonus – bara högst odds

Pinnacle har revolutionerat oddsmarknaden, och har en enkel affärsidé – att alltid erbjuda högst odds. Och av den enkla anledningen kan man inte erbjuda en välkomstbonus. Sidan finns dessutom helt på svenska.
Spela på de högsta oddsen här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll