speltips_skribent

Speltips 2/6: Dundalk – Cork City

Cork City har endast tappat poäng i en match efter 16 spelade omgångar – kan ligatvåan Dundalk störa dem?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Vi tar oss an toppmötet i Irland, ligatvåan gör upp med ligaettan om tre poäng och här har vi tittat närmre på målmarknaden.

Cork City går oerhört bra i ligan och har fått en perfekt start på säsongen, med raden; 15-1-0. Vilket innebär att Dundalk hamnat 15 poäng bakom.

Men faktum kvarstår, är det något lag som ska rubba serieettan så är det Dundalk, eller åtminstone kunna lösa ett mål mot dem. Cork City har trots allt släppt in mål i tre av dem fyra senaste matcherna i ligaspelet och här kan vi förvänta oss ett blodtörstigt Dundalk.

Dundalk är samtidigt inget blåbärsgäng, man har vunnit ligan tre år i rad och även om det ser mörkt ut nu, så finns vinnarmentalitet i klubben. Och man kommer göra allt för att vinna den här matchen.

Båda lagen gör mål i matchen känns därför som ett bra spel här, och vi testar det till fina 1,78 x insatsen hos Coolbet.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Boostade odds inför CL-finalen: 10,0 på Juventus & 12,0 på Real Madrid

Betfair erbjuder alla nya kunder ännu en härlig välkomstbonus. Du får hela 12,0 gånger pengarna för en Juventus-seger & 10,0 gånger pengarna för en Real Madrid-seger.
Spela på dem boostade oddsen här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll