speltips_skribent

Speltips 23/6: Makedonien U21 – Portugal U21

Klasskillnad när Makedonien och Portugal drabbar samman under fredagskvällen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Portugal förlorade mot Spanien i den andra omgången med 3-1, en förlust som innebär att man nu får sikta in sig på att bli den bästa grupptvåan. Och man har faktiskt en fin möjlighet till detta – slår man Makedonien landar man på sex poäng, och då är det stor chans att man tar sig vidare till en semifinal.

Portugal lär inte slarva bort den här möjligheten, och känslan säger att man kommer gå hårt ut mot Makedonien direkt från matchstart. Målskillnaden kan visa sig vara avgörande och Portugal kommer säkerligen inte lämna något åt slumpen.

Makedonien har visat att de inte håller måttet och även om de plockade en poäng mot Serbien – så bekräftade den matchen fortfarande det faktum att Makedonien är oerhört svaga. Serbiens målvakt rörde knappt bollen en gång i den första halvleken, och det säger en del om kvalitén i Makedonien.

Och därför tror vi att vi kommer få bevittna ett oerhört tillbakapressat Makedonien direkt från start, precis som i matchen mot Serbien – och då är Portugal ett bättre landslag än Serbien.

Hög växel direkt från start

Portugal kommer inte att lämna något åt slumpen och kommer därför att sätta in högsta möjliga växel direkt från start. Och med tanke på vilken matchbild vi fick bevittna i matchen mellan Serbien och Makedonien, så kan vi förvänta oss något liknande här.

Att Portugal vinner matchen är nog de flesta överens om att skriva under på, dock är den raka tvåan alldeles för ointressant för att synas. Vi blickar därför istället mot HT/FT-marknaden och tror oss ha hittat en fin rek.

Att Portugal leder i första halvlek, och sedan vinner matchen betalar godkända 1,52 x slanten och spelas hos Coolbet.

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

2222kr + 222 free spins i välkomstbonus

Testa Casinobolaget Yako och hämta en unik välkomstbonus – 100% upp till 2222kr + 222 free spins hos Startburst.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,52
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll