speltips_skribent

Speltips 20/5: Chievo – Roma

Romas direktplats till Champions League inför nästa säsong är hotad, och här krävs det tre pinnar för att man ska få lite andrum.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Napoli placerar sig endast ett poäng bakom Roma, vilket innebär att Roma måste vinna den här matchen för att fortsatt ha andraplatsen under kontroll. En tredjeplats är inte alls trevlig att hamna på, för även om den innebär kval till Champions League, så kan man faktiskt åka på en tuff lottning. Detta är något Roma fått erfarna den här säsongen, där man blev utslagna i ett dubbelmöte mot Porto.

Fördel Roma är det givetvis i den här matchen mot Chievo, hemmalaget har inte direkt något att spela för men de kan säkerligen finna motivation i tanken att eventuellt få första det lite för Roma. Chievo är dessutom starka framåt, och gjort mål i sina fyra senaste matcher.

Men vi tvivlar dock inte på att Roma tappar poäng här, man besegrade Juventus med 3-1 i den senaste ligaomgången, en seger som säkerligen bidrar med mycket självförtroende. Edin Dzeko är dessutom tillbaka från en vadskada, som gjorde så att han missade matchen mot Juventus. Och just Dzeko jagar skytteligasegern, han har gjort hela 27 mål den här säsongen, dock skuggar Mertens och Belotti på 25.

Den raka tvåan är dock ointressant med tanke på det låga oddset, vi siktar oss istället in på målmarknaden, där vi tros ha hittat ett riktigt fint spel. Jag nämnde tidigare Chievos förmåga att göra mål i matcher, där de håller ett snitt på över ett mål/match – och på hemmaplan går de sällan av planen utan att ha gjort mål, de är uppe i fem raka matcher med mål här på hemmaplan och känslan säger att de kan stänka dit en balja mot ett Roma, som kanske inte varit allt för stabila bakåt under den senaste månaden, fem raka matcher utan att hålla nollan bekräftar detta.

Vi testar därför en slant på att båda lagen lyckas göra mål i matchen till godkända 1,80 gånger insatsen hos Coolbet.

Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus).

Ingen välkomstbonus, inga omsättningskrav – bara högst odds

Pinnacle har revolutionerat oddsmarknaden, och har en enkel affärsidé – att alltid erbjuda högst odds. Och av den enkla anledning kan man inte erbjuda en välkomstbonus. Sidan finns dessutom helt på svenska.
Spela på de högsta oddsen här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll