stryktipsforslag och analys

Stryktipset 3/2: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot)

Allt inför Stryktipset vecka 5 med 13 miljoner kr i jackpot! Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 15:59. 

✅ Veckans spelbolag: Bethard dubblar din första insättning upp till 1000 kr! 💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Premier League gör comeback på Stryktipset kupongen och mer exakt hittar fyra fighter in från Englands högstaliga, Aston Villa, Brighton och bland annat Newcastle finns med här och så en minst sagt härlig jackpot på detta, inte alls dåligt med 13(!) millar vilket trissar upp stämningen avsevärt. Missa heller inte att det liras en mitt i veckan omgång i PL här med matcher under tisdagen, onsdagen och torsdagen! Vi kör! Spelförslag följt av en stor analys, i vanlig ordning här nedanför. Lycka till!

4. Veckans bank: Newcastle
8. Veckans skräll: X2
9. Veckans drag: Gaffeln

stryktipset vecka 5 spelförslag jackpot

TILL STRYKTIPSET

1. Sheffield United – Aston Villa, X2

Aston Villa på bortaplan här och det tvingar med krysset trots att motståndet faktiskt stavas Sheffield United och det är tabelljumbon Emerys lagbygge har att göra med. Det är svårt att blunda för att Villa har tappat poäng i 7 av 11 bortamatcher. Krysset ett måste. X2 heltäckande däremot – Sheffield vinner inte den här fighten.

2. Brighton – Crystal Palace, 1X

Krysset här till vad som väntas bli 20% är i vår värld ett av de mer givna tecknena att ha med här på veckans Stryktipset-kupong, Brighton uppenbarligen allt annat än en garanti och det gäller även här hemma. Ettan däremot given, 1X!

3. Burnley – Fulham, 1X

Burnley hemma mot ett Fulham som tappat en del fart här sett till hur de såg ut för ett par veckor sedan får 1X att kännas bra här i match nummer 3, Kompanys gubbar med ett kryss här närmst i PL och innan dess var man så när på att plocka poäng på Villa Park – Luiz avgjorde det mötet först i den 89:e matchminuten (via straff). Det är någonting i alla fall. 1X rimligt här.

4. Newcastle – Luton, 1

Veckans bank här säger vi oavsett hur läget faktiskt ser ut hos detta Newcastle, någon slags höjd garanterar de trots allt här hemma med sina åtta vinster på elva försök och Luton vet vi dessutom är ett av seriens sämsta lag. Komfortabel vinst är att vänta och spiken därför rimlig här till en hög procentsats. 2-0!

5. Blackburn – Queens Park Rangers, 1

Det blev en storvinst för Blackburn här närmst i FA Cupen och även fastän det var mot ett League Two-motstånd så är det alltid positivt att hänga fyra kassar, även det just här på hemmaplan och det får spiken att bli spännande här tycker vi. QPR är inte alls bra och här kan vi dessutom räkna med runt 55% på hemmalaget. Superspännande spik av den anledningen.

6. Huddersfield – Sheffield Wednesday, 1X

Huddersfield med tre raka kryss här inför lördagen och vi tycker därför även 1X känns bra här när de dessutom agerar hemmalag, ställs trots allt mot nästjumbon och det är dessutom en nästjumbo som har förlorat 11 av 14 bortamatcher i Championship den här säsongen. 1X ska sitta i det här bottenmötet.

7. Hull – Millwall, 1

Ytterligare en spik som trissar upp svårighetsgraden lite men absolut att den är rimlig till runt 50%, Millwall har förlorat tre av sina fyra senaste fighter och dessutom släppt in nio mål. Hull? De är ändå med där uppe och har bara ett poäng upp till en sjätteplats. De vann dessutom här senast över Sunderland.

8. Norwich – Coventry, X2

Coventry har inte förlorat en fight i Championship sedan den 2 december 2023 (11 raka utan ett nederlag här inför Bristol på tisdag) och därför bara rimligt att faktiskt börja strecka från höger här, Norwich med ett par svaga insatser på raken nu dessutom vilket bara förstärker känslan kring att X2 är en bra idé här när Norwich ställs fram som favorit. Tvåan given att jobba här till under 30%. 

9. Preston – Ipswich, 1 2

Här vill vi gärna ha med minst två tecken i alla fall och till slut landar vi i att både ettan och tvåan någonstans är bäst att ha med här, Ipswich numer med blott två vinster på de nio senaste matcherna sett till alla tävlingar och Preston har ändå vunnit hälften av sina fighter här hemma. En match de mycket väl kan vinna, det är känslan så här på förhand i alla fall. Vi väljer det före krysset. 1! 2!

10. Rotherham – Southampton, 2

Det är en jäkla fart på detta Southampton just nu och till runt 40% så är det därför bara spiken som gäller här, kommer eventuellt närma sig 50-55% men även vid den procentsatsen är detta en given spik. Southampton är otroligt bra just nu och det är inte Rotherham – de agerar tabelljumbo här i Championship med 3 vinster av 28 möjliga.

11. Stoke – Leicester, X2

En given favorit här i Leicester såklart som är seriens bästa fotbollslag och som här ställs mot ett gäng som först huserar på en 19:e plats i tabellen, däremot har Leicester tappat lite kraft och vi ser ändå krysset hända här. Inte alls omöjligt då Stoke är tighta här hemma och har plockat poäng i 8 av 14 matcher. Vi plockar med krysset.

12. Swansea – Plymouth, 1X2

Vi har svårt att stänga dörren för Plymouth här och detta trots att de faktiskt står på noll vinster på bortaplan den här säsongen, de har däremot blivit jämnare och är det bättre laget här i dagsläget. Addera därtill att detta Swansea släppt in hela 10 mål på sina 3 senaste fighter. Vi vill därför ha med alla tecken här, vidöppet!

13. Watford – Cardiff, 1X

Jämn fight så här på förhand där skillnaden inte alls är så stor, utan hemmaplansfördelen en rimlig detalj att gå på här men Watford är samtidigt ett gäng att gardera. Har inte alls vunnit många fotbollsmatcher den här säsongen och krysset vore därför inte alls överraskande att se här. 1X känns däremot bra.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming