speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brighton – Crystal Palace 3/2: Målgaranti på Falmer Stadium

Brighton med ett pinsamt nederlag här i tisdags och här gäller det därmed att reagera. Småknepigt däremot när lirare som Eze och Olise infinner sig i motståndarlaget. Öppen fight!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Vi lyfter direkt det faktum här att Eze är ett frågetecken inför lördagen och att Hodgson konstaterade här under fredagen att det återstår att se ifall han finns med eller inte. Trots det står ingressen kvar och trots det räknar vi med att Palace orsakar problem för Brighton på Falmer Stadium.

För det här Brighton har varit allt annat än stabila här på slutet, fyra insläppta mål mot Luton här närmst som bekant men det är absolut långt från den enda fighten där Brighton har känts skakiga. De har först och främst bara vunnit en av sina sju senaste fighter i Premier League och står totalt sett på 8 vinster av 22 möjliga den här säsongen. Även det endast räknat i PL. Dessutom ska det nämnas att De Zerbis mannar har släppt in hela 37 mål i PL, den siffran sticker ändå ut kraftigt i vår värld och vi kan även konstatera att bara fem lag i serien är sämre där. Det säger en del om Brighton i år och även fastän de har gjort det okej sett till förutsättningarna så hade i alla fall vi förväntat oss mer av De Zerbi och hans mannar den här säsongen. Nia är däremot okej, så är det.

Vi är därför inne på att Crystal Palace kommer att ha saker och ting att säga till om här på Falmer Stadium, favoritskapet ligger till vänster och det är befogat, för Brighton är det bättre laget här men ett Palace som har en fin, fin offensiv bör kunna ställa till det för hemmalaget i form av ett mål eller två. Palace har gjort mål i sex av sina sju senaste ligafighter och kliver in boostade här efter en viktig vinst senast. I en match där alltså just ovannämnda Eze bjöd på show tillsammans med Olise, vilka fina lirare det där är, nu är det som sagt oklart kring Eze här men Olise kommer att finnas med på banan när domaren blåser igång lördagens fight och det talar onekligen för att gästerna gör mål. 1+2 för Olise här närmst mot Sheffield United.

Båda lagen gör mål hos Unibet

Brighton kommer till spel här på lördag fortsatt utan ett gäng spelare, March, Enciso, Fati, Veltman, Mitoma, Adingra och Milner missar alla med all säkerhet det här mötet och viktige Pedro (7+2) är ett frågetecken här också, sägs ha en 50-procentig chans att hinna tillbaka här. Ett sargat och sårbart Brighton alltså, så är det.

Palace har som sagt Eze här som ett ordentligt frågetecken och Doucoure, Holding och Ward missar definitivt här.

Med det sagt så förväntar vi oss en ny målglad tillställning när Brighton och Palace ställs mot varandra här på lördag, Brighton måste trots allt någonstans reagera här efter nederlaget senast och det trots allt sällan de går mållösa av banan i en andra raka fight. Det talar för att de nätar. Vi gillar därför BLGM – Ja här till klart godkända 1.73x insatsen hos Unibet.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.73
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: