stryktipsforslag och analys

Stryktipset 27/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 4. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [JAN] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset inleds här med FA Cup-spel där mer exakt fem fighter får plats, sen är det fokus på Championship och League One och det är bara att konstatera att vi har med en småknepig kupong att göra. Många svåra matcher här men det innebär samtidigt stora möjligheter, vi har många svajiga favoriter med på kupongen och det tänker vi utnyttja. Ingen jackpot den här veckan utan 10 millar till en ensam vinnare är det som gäller och vårt spelförslag hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför. Följt av en stor, stor analys. Lycka till!

3. Veckans skräll: X
4. Veckans bank: Leicester
10. Veckans drag: Spiken på Cambridge

stryktipset vecka 4 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Fulham – Newcastle, X2

Fulham till en bit över 50% här i FA Cupen och det gör såklart tecknena spännande till höger, fyra förluster av sex möjliga lyder dessutom facit för Fulham och X2 blir därför någonstans det mest rimliga valet här. Newcastle absolut formsvaga, men de stod för en fin 90-minutare här närmst mot Man City. Kanske var det vändningen. Oavsett, X2 bra här!

2. Everton – Luton, 1

En efterlängtad vinst här närmst för Everton och även en ny hållen nolla vilket innebär att de nu hållit nollan intakt i 300 minuter, rimligt därför att backa de här hemma till den procentsatsen som gäller här. Absolut inga procent som stuckit iväg och det gör spiken till ett spännande val. Jobbar vi!

3. Leeds – Plymouth, 1X

Plymouth trivs betydligt bättre hemma än på bortaplan och Leeds är därför även en befogad favorit här i match nummer 3, de ska stå som favorit och kommer att bli en av kupongens största investeringar här. Just det får krysset att kännas spännande här, även i och med att Plymouth är obesegrade i fyra raka fighter. De är på G – kan de lösa krysset här när miljöombytet blir verklighet? Kanske!

4. Leicester – Birmingham, 1

Birmingham till vardags på först en 20:e plats i Championship och dessutom är de ett av seriens svagaste bortalag med blott 3 vinster av 14 möjliga. Leicester här hemma vinner därför den här cupfighten, vi kan inte se annat här, klasskillnad och spiken given – en så kallad no-brainer här.

5. Sheffield United – Brighton, X2

Fortsatt FA Cupen här och ännu en gång ser vi möjligheterna i X2 då Sheffield agerar favorit här, inte alls bra det här gänget och har annat att tänka på än cupspelet – vunnit blott 2 fighter i Premier League på 21 spelade omgångar. Tydliga siffror det, X2 känns jättebra här.

6. Millwall – Preston, 1 2

Tre raka nederlag lyder facit för Millwall inför den här Championship-fighten och hos Preston lyser det också rött sett till formkurvan, tre nederlag av fyra möjliga här inför och vi kör därför på en klassisk gaffel här. En bra lösning då Preston inte alls lirat oavgjort många gånger, vinner eller förlorar – och här förväntar vi oss alltså att de gör precis samma sak.

7. Sunderland – Stoke, 1X

Svag form här hos hemmalaget men de i grund och botten det bättre laget här, Stoke har inte alls kommit upp i nivå den här säsongen och infinner sig först på en 19:e plats i tabellen. Gästerna dessutom med ett nederlag mot ett svagt Birmingham här närmst på hemmaplan. Vi kör 1X, krysset ett bra komplement och ettan någonstans given här.

8. Blackpool – Charlton, 1

Blackpool inne i en fin period här nu med tre vinster av fyra möjliga och spiken tycker vi därför också är superspännande här till under 50%, lär stiga en aning inför spelstopp men förväntas heller inte sticka iväg – en så kallad no-brainer upp till i alla fall 55%. Blackpool toppar League One sett till ”hemma”-tabellen.

9. Bristol Rovers – Oxford, X2

Oxford 15 pinnar före detta Bristol och de infinner sig även bland de sex främsta i den här tabellen vilket innebär att kvalplatsen till Championship är intakt, mår bra här nu och rimligt därför att välja deras sida – trivs dessutom alldeles utmärkt på bortaplan det här Oxford. Vunnit åtta matcher på bortaplan – bara Derby har vunnit fler. Krysset däremot ett fint komplement, X2!

10. Cambridge – Burton, 1

Noll poäng skiljer Cambridge och Burton åt i tabellen inför omgång 30 och resultatraden är densamma, bortsett från skillnaden att Burton har lirat två matcher fler, och har 13 i förlustkolumnen i jämförelse med Cambridges 11. Det får fälla avgörandet för vår del, hemmaplansfördelen även den i fokus såklart – vi höjer svårighetsgraden och spikar Cambridge till under 50%. Härlig spik!

11. Lincoln – Peterborough, X2

Peterborough har en förstaplats i sina egna händer här i League One och det sammanfattar väl ändå läget bra, rimligt att fortsatt välja deras sida när de går så här bra och de har dessutom bara förlorat totalt fyra matcher säsongen 23/24. Löser minst ett kryss här i alla fall, Lincoln har vunnit 4 av 13 hemmamatcher den här säsongen. Heltäckande lösning säger vi, men krysset ständigt bra att ha med i dessa sammanhang när man backar bortalaget.

12. Reading – Leyton Orient, X2

Reading hopplösa just nu med 19 poängtapp av 26 möjliga och det betyder även att de infinner sig i botten av den här serien, på väg ner mot League Two alltså och ja, läget är allvarligt just nu. Annorlunda ser det ut för Leyton konstaterar vi, betydligt mer stabila med bara 14 insläppta mål här på bortaplan. Att de löser ett kryss här i alla fall utgår vi därför från och valet blir därför också X2 – ett lätt val då Reading agerar favorit här.

13. Wigan – Stevenage, 1X2

Vi litar varken på Wigan eller Stevenage här utan ser alla utfall som möjliga här, Wigan hemmastarka men Stevenage trivs jättebra borta och ser vi till formen så är det även där jämnt. Det känns därför bra att bränna av helgarderingen här, trots en jämn streckfördelning där det mest optimala någonstans kanske vore att samla mod och välja spiken. Vi kan dock inte göra det, vidöppen batalj och det vore därför riktigt surt att ryka här. 1X2!

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming