speltips tipsmedoss kamil

Speltips Las Palmas – Real Madrid 27/1: Tät tillställning på ön

Tuff uppgift väntar Real Madrid här på Gran Canaria när Las Palmas agerar värd. Superstarka här hemma detta Las Palmas, kan mycket väl bli poäng.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Las Palmas har gjort en minst sagt otrolig säsong så här långt i La Liga som nykomling och infinner sig på den övre delen av tabellhalvan efter 21 spelade omgångar. Tabellnia här inför helgens fighter och detta med blott fyra pinnar upp till sjätteplatsen och Europa. Imponerande är det, och här hemma har man varit otroligt svårslagna med poäng i åtta av tio matcher.

Vi bör därför kunna utgå från att man bjuder upp till kamp här på lördag, visst kommer tuffaste möjliga motstånd på besök här nu men absolut att Real Madrid går att såra. Almeria visade det tydligt här i förra helgen, tabelljumbon som väl ändå förtjänade mer än noll poäng mot Los Blancos, och det lär inspirera Las Palmas och ge de ännu mer energi och tro här på ön. Det är trots allt årets match för hemmalaget det här och disciplinen lär därför vara på sin absoluta topp och vi tänker därför att Las Palmas kommer att göra det jobbigt för Real Madrid.

Las Palmas har bara släppt in sju mål på tio matcher här hemma på Gran Canaria, bara tre lag i La Liga har en bättre siffra här och det säger en del, en pålitlig defensiv som orsakar problem för alla lag i den här serien och vi bör därför rimligtvis kunna utgå från att vi får se en tight tillställning här. Att Real vinner stort eller att vi får se ett målkalas utesluter i alla fall vi och den känslan är bara större nu när Bellingham saknas för gästerna. Han har på alla sätt och vis bidragit mycket till en offensiv och utan honom är inte länken lika tydlig mellan mittfältet och Vini och Rodrygo. Det gör uppgiften något mindre för hemmalaget får vi slå fast.

Underspelet spännande

Julian Araujo är med all säkerhet out här för hemmalaget i och med en avstängning men Sinkgraven ser ut att vara tillbaka här från sjukdom i alla fall och det innebär att Las Palmas kliver in i lördagens fight i jättebra skick. Ett avbräck som det ser ut just nu och därför kliver man väl rustade in här vilket såklart bara talar för att man fortsatt ser sådär kompakta och starka ut. Ett Las Palmas dessutom ska nämnas som kliver in här med två raka vinster i La Liga – de slog Rayo med 2-0 på bortaplan här närmst och slog Villarreal med 3-0 i omgången innan.

Real Madrid har som sagt Bellingham out här och även det på grund av en avstängning och sedan tidigare är även Alaba, Militao och Courtois out – samtliga med knäskador. Vazquez är därmed tillbaka och bra förutsättningar här rent truppmässigt därför, Real kliver in i bra skick.

Med det sagt så tycker vi under 2.5 mål i matchen här är ett superfint spel till 2.21x insatsen hos Snabbare, lite väl högt känner vi rent spontant då vi hade räknat med 2.10 i alla fall och därför är investeringen i princip ett måste här. Las Palmas har löst linan i sju av sina nio senaste ligafighter. Övertygande siffror. Missa heller inte att Snabbare bjussar alla nya kunder på 500 kr i välkomstbonus via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.21
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: