speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Bournemouth 1/2: Målspel från Betinia

Vi klickar in en 1.95-taggare hos speljätten Betinia som bjussar alla nya kunder på 100 kr vid registrering. Inga insättningskrav. Superdeal!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

West Ham här med en sjätteplats intakt i Premier League och då har de dessutom en match mer spelad än både Newcastle och Brighton precis under, vinner de torsdagens fight har de dessutom ”bara” fem pinnar upp till Aston Villa och fjärdeplatsen och det får vi slå fast är ett minst sagt fantastiskt facit för West Ham efter 21 spelade omgångar. Och i och med hur det såg ut för deras del i fjol.

Däremot har West Ham rent spelmässigt inte alls imponerat här under de senaste veckorna och det bådar kanske inte sådär jättegott, de kliver in här med fyra raka fighter utan en vinst men turligt nog så har det rört sig om två FA Cup-matcher här, och de är vi i alla fall alltid lite försiktiga med att dra slutsatser från. Utan två raka poängtapp lyder facit för West Ham här i ligaspelet och detta mot Sheffield borta här närmst, där man tappade en ledning i den absolut sista minuten på bortaplan, och så ett 0-0-resultat mot Brighton den 2 januari. Även det på bortaplan.

Vi tänker därför att West Ham ändå bör kunna vara att lita på här nu, de återvänder hem på torsdag och de är ändå obesegrade i Premier League i fem raka omgångar, där man dessutom vunnit tre av fem fighter – och detta trots att man ställts mot tufft motstånd. Wolves, Man United, Arsenal, Brighton och Sheffield alltså, vinst här över både Arsenal och Man United och detta dessutom med 2-0. Mot Arsenal på Emirates och mot United just här hemma. Så mål gör man i alla fall och har även i princip alla sina bästa poänglirare spelredo här på torsdag, vi kommer därför att investera en liten slant i att hemmalaget gör mål här (två mål eller fler), 1X2-marknaden väljer vi bort i och med att Bournemouth mycket väl kan plocka poäng här, även vid ett utfall där West Ham gör två eller fler mål. Det är känslan så här på förhand i och med vilken fin nivå Bournemouth ofta har kommit upp i här under de senaste veckorna. De kan göra mål, det råder det inga som helst tvivel om men däremot är deras defensiv svag.

Odds tips till 1.95x hos Betinia

Lucas Paquetá är out här för West Ham och blir detta under ett litet tag här framöver, förväntas som bekant vara tillbaka i början på mars månad någon gång. Utöver brassen missar även Benrahma (avstängd), Coufal (avstängd), Antonio och Aguerd det här mötet, Antonio skadad och den sistnämnda lirade match så sent som i tisdags – åkte ut med sitt Marocko i afrikanska där efter en 2-0-förlust mot Sydafrika i åttondelsfinalen. Han vara tillbaka här? Oklart. Men högst troligt inte. Viktigt här däremot är att Kudus är tillbaka, hans Ghana åkte ur afrikanska redan efter tre spelade matcher i gruppspelet och det är en mycket välkommen nyhet för Moyes, superfin i offensiven här och även det en anledning till att vi gillar målspelet här. Det innebär att West Hams fyra starkaste poänglirare kommer att starta här på torsdag, Bowen (11+2), Kudus (6+1), Soucek (5+1) och Ward-Prowse (4+6).

Hos Bournemouth saknas Hill, Adams, Traore, Quattara, Fredericks, Aarons och Randolph, alltså bara en lirare här som någonstans är ett avbräck får vi slå fast – Aarons som gjort 12 matcher under 23/24.

Med det sagt så gillar vi alltså West Ham totalt – över 1.5 mål i matchen här, 1.95x degen får vi för målspelet hos Betinia och det är värt en liten slant i alla fall. De gör som sagt mycket mål och har även löst linan i fyra av sina fem senaste fighter här i Premier League. Får som sagt även tillbaka Kudus här. 2-2? 2-1? Lycka till här nu och missa absolut inte Betinias helt nya deal här nedanför, 100 kr vid registrering – utan insättningskrav.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 100 KR VID REG 

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: West Ham totalt – över 1.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Betinia (100 kr vid reg)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: