speltips tipsmedoss kamil

Speltips Getafe – Real Madrid 1/2: Dagens bästa speltips

Högsta möjliga odds på marknaden här hos Bethard som bjuder till inför Getafe – Real Madrid. Superspännande spel identifierat.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Jose Bordalas Getafe som väntar här för Real Madrid på torsdag och här får Los Blancos onekligen se upp, ett jättebra Getafe på Coliseum Alfonso Pérez blir inte alls lätt, utan Getafe kommer närmst från en solid insats här i La Liga och infinner sig på en fin 10:e plats i tabellen, med blott sex nederlag under säsongen 23/24.

Det här är det gamla Getafe vi har framför oss, ett gäng som verkligen slutit upp bakom Bordalas här som återvänt till sitt gamla lag, ett Getafe som alltså bara släppt in blott sex mål här på Coliseum Alfonso Pérez på tio matcher (bara ett nederlag). En jättedisciplinerad backlinje det här, men även en fin offensiv som bekant med lirare som Mayoral (14 kassar den här säsongen och med den siffran är han alltså bäst i La Liga – tillsammans med Bellingham och Dovbyk), Mata, Greenwood och bland annat Enes Unal – Enes som noterades för 14 mål under fjolårets säsong.

Vi är därför också helt övertygade om att Getafe kommer att utmana Real Madrid om tre pinnar här på torsdag, absolut att det blir tufft och att man högst troligt ändå tappar poäng här, men vi utgår från att man är med och i sin tur kommer att såra Ancelottis gubbar. För Getafe har bara lämnat banan mållösa här hemma i södra Madrid vid två tillfällen sedan premiären och nätat i sex av sina sju senaste fighter här. Att de gör mål, räknar vi därför med.

BLGM – Ja, ett superspel

Getafe kliver in i torsdagens möte med bästa möjliga förutsättningar rent truppmässigt får vi slå fast då bara Arambarri är out här, en lirare som bara gjort 336 minuter den här säsongen och som dessutom inte lirat en fight sedan den 21 oktober 2023. Bästa möjliga Getafe här, därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att man kommer upp i nivå på Coliseum Alfonso Pérez.

Hos Real Madrid har inga förändringar skett sett till senast, utan tre lirare är out och samtliga tre som bekant med knäskador – Alaba, Militao och Courtois.

Med det sagt så kommer vi att klicka in BLGM – Ja här och gör alltså detta till superfina 1.98x insatsen hos Bethard, Real gör alltid mål och vi vågar därför garantera att de sätter minst ett här, de har lirat 31 matcher den här säsongen och gjort mål i 30 av de fighterna. 1.98x är därför supervärde här hos Bethard som ställer fram det högsta oddset på marknaden, och har ni ännu inte ett spelkonto hos speljätten, så finns upp till 1000 kr att hämta hem via länken här nedanför. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.98
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: