speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sevilla – Granada 5/5: Odds från asianmarknaden

En trygg hemmavinst är vad det mesta talar för här när Sevilla och Granada drabbar samman på söndag. Sevilla har sett bra ut i april månad.

RYGGA SEVILLA (-1 ASIAN) TILL 2.02 HOS SNABBARE – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Granada har 10 poäng upp till säker mark med fem omgångar kvar att spela och det är därför bara att konstatera att de kommer att spela i andraligan nästa säsong, de har inte alls på något sätt visat på andra tendenser här under de senaste månaderna utan har tydligt under hela säsongen varit steget mindre här tillsammans med Almeria, bortsett från de tre senaste omgångarna. Det bör kunna innebära luften ur här till och med om Sevilla gör ett tidigt mål, Granada har fått upp en gnutta hopp här efter två raka vinster på hemmaplan men det öppnar samtidigt upp för en hård smäll ifall Sevilla gör första målet här, då är det hela kört tror vi och rent mentalt ser vi inte detta Granada kriga sig tillbaka i matchen. Avståndet helt enkelt för stort upp till säker mark.

För Sevilla är verkligen på gång nu och att de är det alldeles för sent är rätt, men absolut att det banar väg för en bättre säsong nästa år om man avslutar det här spelåret starkt. Det är man på väg att göra och kan även klättra ett par tabellplaceringar här under slutspurten och det hade nog ändå stärkt klubbens självförtroende på många sätt inför 24/25.

Sevilla ska som bekant infinna sig där uppe bland Atletico Madrid och Athletic Bilbao, absolut inte här nere och den fotbollen man har visat upp i april månad bekräftar någonstans detta. De har varit bra och vunnit tre av sina fyra senaste matcher nu samtidigt som man bara förlorat 2 av sina 12 senaste matcher i La Liga, stärkt defensiven tydligt och fått tillbaka många spelare från skada. Vi vet att man blev av med ett par tongivande lirare under afrikanska mästerskapen och att det tog hårt på dem, men ser vi till förutsättningarna här inför, och till vilken trupp de faktiskt har, så ska det råda klasskillnad här på söndag. Sevilla har dessutom som ett sent kommunicerat mål att sluta bland de 10 främsta i La Liga och vinner man här, så talar mycket för att utfallet blir ett sådant. Vi räknar därför med de här när de ställs mot ett väldigt generöst motstånd.

Sevilla 2-0?

Suso är avstängd för hemmalaget på söndag och Romero, Torres, Gudelj, Pedrosa och Sow är alla skadade och missar även de det här mötet, men absolut att detta är en hanterbar situation för Sevilla som har en bred trupp, en mycket bred trupp till och med. Dessutom jättebra läge i truppen i jämförelse med hur det såg ut tidigare.

För Granadas del ser Puertas och Torrente ut att missa den här matchen men det är inte helt fastställt, utan det återstår att se. Frågetecken på båda under lördagen. Annars är truppen intakt för gästerna vilket är positivt.

Vi klickar in Sevilla (-1 asian handicap) till fina 2.02x insatsen, insatsen tillbaka alltså om Sevilla vinner med exakt ett mål här. Det är ett superbra spel härifrån, verkligen att Granada inte kommer att palla ett underläge här utan de kanske flyger lite just nu med tre raka utan en förlust, men lika snabbt kommer de inse att det är kört om Sevilla gör 1-0. För det är verkligen redan kört här inför. Vi säger 2-0 Sevilla. Oddset hittar ni hos speljätten Snabbare.

RYGGA SEVILLA (-1 ASIAN) TILL 2.02 HOS SNABBARE – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.02
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: