speltips tipsmedoss kamil

Speltips Crystal Palace – Manchester United 6/5: Underhållande här

Mål, mål och mera mål tänker vi att vi kommer att få se här på Selhurst Park när Crystal Palace välkomnar Manchester United på måndag. Överspelet!

RYGGA ÖVER 3.5 MÅL TILL 2.23 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Manchester United på besök i London och ofta när detta Man United har lirat sin boll under 23/24 har vi kunnat utgå från att det kommer att smälla ett par gånger och vi har även här alla anledningar att tro på ett sådant utfall.

Ett palace i ingenmansland som under Glasner verkligen hittat rätt under de senaste veckorna, otroligt formstarka där offensiven verkligen bjudit på insatser som till och med många topp 6 klubbar varit långt från här under våren. Eze, Olise och grabbarna har verkligen lirat helt utan press och mått riktigt bra av att vistas i den typen av miljön, man har bland annat slagit Liverpool och Newcastle här på slutet och gjort 11 mål på sina 5 senaste matcher i Premier League. 10 poäng dessutom här på de 4 senaste omgångarna.

Så ett Palace som har riktigt kul när de lirar boll just nu och roligare bör det kunna bli nu när storklubben Manchester United tittar förbi. Såklart kommer Palace att göra allt i sin makt för att slå den här tungviktaren, ypperligt läge dessutom för många av de offensiva spelarna att visa upp sig inför sommarens transferfönster. Så mål utgår vi helt enkelt från att Crystal Palace gör här, absolut ingen överraskning här om de t o m. nätar vid två tillfällen i och med hur många målchanser United släpper till per match. Där är spelbolagen även med när de betalar under 1.90x insatsen för Palace att göra två mål eller fler, det säger allt om Uniteds defensiv. Däremot har Uniteds offensiv hållit en bra nivå nästan hela tiden här under våren, 22 mål på de 9 senaste matcherna är ett jättebra målsnitt och med siktet inställt på Europa tänker vi att United på nytt kommer att skapa målchanser mot ett motstånd som inte direkt är kända för att hålla tätt. Palace heller inte med största möjliga fokus på detaljerna i de bakre delarna här kanske. Så överspelet fortsatt superintressant här när Unibet bjussar på 2.33x för över 3.5 mål i matchen. Supervärde i vår bok.

Tack Unibet!

Johnstone, Doucoure, Lerma, Holding och France missar definitivt måndagens fight för Crystal Palace men Eze och Guehi ska vara 100% här och därför spelredo, Glasner uttalade sig här om dagen kring de båda och båda har tränat på för fullt och om inget oväntat sker så är de med. Viktigt med Eze här som på egen hand kan stå för en balja.

För Manchester Uniteds del så är läget som bekant fortsatt prekärt, inte alls en optimal situation i truppen, varken här inför eller under hela säsongen 23/24 egentligen. Malacia, Martinez, Varane, Shaw, Rashford, Martial, Lindelöf, Maguire och Kambwala missar samtliga helt säkert det här mötet och frågetecken här även på Evans, McTominay och Bruno. Defensiva utmaningar här för Erik ten Hag, minst sagt. Framåt däremot finns lite alternativ och här finns alltså fortsatt en chans att Bruno lirar, det vore viktigt för en United offensiv.

Oavsett vad så tänker vi att målen kommer att hagla in här, Palace hänger väl minst två ändå och United mår som sagt bra offensivt, gör mycket mål och det talar för en böljande matchbild och 2-2 här på Selhurst Park? 3-1 Palace vore inte heller överraskande att se. Men heller inte 3-1 United på något sätt. Vi klickar in över 3.5 mål i matchen och gör det till fina 2.23x insatsen hos speljätten Unibet. Supervärde det här! Lycka till ifall ni hakar på.

RYGGA ÖVER 3.5 MÅL TILL 2.23 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: