speltips tipsmedoss kamil

Speltips Nederländerna – Österrike 25/6: Jämn tillställning

Österrike ett superjobbigt motstånd och här ser vi Nederländerna verkligen stöta på problem. Närmre kryss än ”hemma”-vinst här.

RYGGA ÖSTERRIKE (+0.5 ASIAN) TILL 1.70 HOS COMEON – 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Nederländerna med en möjlighet till att faktiskt vinna gruppen före Frankrike vid vinst på tisdag samtidigt som Österrike nog är jättenöjda med ett poäng här då avancemanget då i alla fall garanterat är säkrat. De kan dock även vid förlust gå vidare härifrån, det ska nämnas men såklart är det inget man ställer in siktet på utan precis som för Nederländerna kan en vinst innebära stora saker för Österrike och vi räknar därför också med att de är med här i 90 minuter.

För vi håller bara detta Österrike högre och högre ju längre in på mästerskapet vi kommer och ser de till och med vinna det här mötet. De var tydligt steget större än Polen här om dagen (3-1) och imponerade stort i en match där polackerna trots 1-1 en bra bit in inte ens var nära. Och mot Frankrike bevisade Österrike att de kan mäta sig med de allra bästa och där krävdes det som bekant ett självmål för att Frankrike skulle gå segrande ur fighten. Så av naturliga skäl är därför också värdet klart mer intressant till höger här känner vi då Österrike är grymt pålitliga, de håller en jättebra nivå nästan hela tiden och deras presspel verkar verkligen alla lag ha stora problem med.

Nederländerna någonstans fortsatt en befogad favorit såklart då de har det på pappret bättre laget, men de kan fortsatt bli trea i den här gruppen vid förlust och även det ska man ha med i beräkningarna här. En något försiktig match bör därför vara att vänta i Berlin, vi har svårt att se att Nederländerna ska gå all in för en vinst och riskera att bli straffade, utan det kan direkt innebära urtåg i en åttondelsfinal då tufft motstånd kommer att vänta där vid ett sådant utfall. Så 0-0 är ett resultat båda lagen säkerligen tar på förhand och det tycker vi gör chanserna ännu godare för Österrike som är otroligt stabila. En matchbild som passar de väl här och därför blir det också minst ett poäng i det här mötet som vi ser det.

Österrike plusspelas

Inga skador eller avstängningar för Nederländerna inför tisdagen vilket innebär att man har alla gubbar tillgängliga här, och det betyder att vi högst troligt får se följande elva från Koeman;
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Reijnders, Schouten; Frimpong, Simons, Gakpo; Depay 

Österrike sägs samtidigt starta med följande lag;
Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Laimer; Wimmer, Baumgartner, Sabitzer; Gregoritsch

Trauner out här sett till elvan mot Polen då han klev av banan skadad i den matchen och missar högst troligt det här mötet nu. Finns ett par gubbar som även riskerar avstängning i en eventuell åttondelsfinal och det i kombinationen med att Rangnick gjorde ett par byten till matchen mot Polen gör det lite svårare att sia om Österrikes elva här inför.

Vi känner däremot att vi litar på Österrike till den grad att Österrike (+0.5 asian) känns intressant till 1.70x insatsen hos ComeOn, detsamma som X2 alltså och just att Nederländerna även de till varje pris vill undvika ett nederlag gör spelet ännu mer spännande. Trea vill de verkligen inte sluta, och vinst här kan fortsatt betyda att man slutar tvåa (högst troligt blir det så om de inte slår Österrike med två eller tre bollar). För Frankrike lär väl ändå göra slarvsylta av ett Polen som redan är out? Då slutar fransmännen före med en bättre målskillnad. Så 1-1 säger vi här i Berlin där Nederländerna tar det säkra före osäkra och så passar vi även på att lyfta ComeOns härliga EM-deal som ni kommer åt via länken precis här nedanför, 100% bonus upp till 1000 SEK finns att ta del av för nya kunder. Lycka till!

RYGGA ÖSTERRIKE (+0.5 ASIAN) TILL 1.70 HOS COMEON – 1000 KR BONUS

NY EM-BONUS: 1000 kr gratisspel hos Unibet

En av många speljättar som boostat sin välkomstbonus inför EM 2024, från 100 kr till 1000 kr gratisspel. Superdeal!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (+0.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: ComeOn (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: