speltips tipsmedoss kamil

Speltips Frankrike – Polen 25/6: Komfortabel vinst här

Frankrike kommer att slå Polen precis på samma sätt som de slog dem i VM 2022. Komfortabelt. Skillnaden är enorm här och vi säger 2-0 eller 3-0.

RYGGA FRANKRIKE (-1.5 ASIAN) TILL 1.88 HOS UNIBET – 1000 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Ett Frankrike som behöver slå Polen här på tisdag för att vinna gruppen före Nederländerna och som gärna behöver slå Polen med mer än ett mål om den gruppvinsten inte ska vara hotad. 3-0 här och de är nog med all säkerhet i mål, men 1-0, samtidigt som Nederländerna vinner över Österrike, ja då blir fransmännen tvåa här. 

Polen vet vi samtidigt inte har någonting att spela för förutom sin heder, de är fast på noll pinnar här inför omgång 3 och har då mästerskapets största uppgift framför sig. Motivation slår klass brukar det dessutom heta och här är det därför bara att konstatera att det är jättestor fördel Frankrike, som då dessutom är klasser bättre än detta uddlösa Polen.

Så asianmarknaden tycker vi verkligen är en jättebra ide här, visst har Frankrike varit tröga inledningsvis och just bara gjort ett enstaka mål, men de har verkligen prioriterat det som har krävts och det är att plocka poäng. Fyra pinnar betyder att man gjort jobbet i alla fall och här behöver nu vinsten inkasseras och ett par mål göras, och därför utgår vi helt enkelt från att man också gör det. Mbappe är som bekant tillbaka och han stod för 2+1 senast Frankrike och Polen ställdes mot varandra i Qatar-VM. 3-1 Frankrike då där Lewy först reducerade i den 99:e matchminuten via straff. Någonstans där lär vi landa även här. 2-0 eller 3-0 säger vi.

Superdeal här inför Frankrike – Polen 💥 Rygga Frankrike till 10.0x insatsen hos Hajper! LÄS MER HÄR

Bergsäker lina hos Unibet

Frankrike förväntas inte göra några större förändringar här i en elva på tisdag utan följande gubbar lär infinna sig på banan när domaren blåser igång det här mötet;
Maignan; Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez; Kante, Rabiot; Dembele, Griezmann, Thuram; Mbappe

Hos Polen däremot är det en aning oklart då matchen inte betyder någonting, det öppnar upp för en del förändringar och här är det i alla fall bekräftat i polsk media att Szczesny inte kommer att vakta målet. Bulka eller Skorupski kliver in istället och det säger väldigt mycket om hur Polen tänker här. Lewy däremot bör vi kunna utgå från startar på tisdag i och med inhoppet mot Österrike senast. Någonting sånt här; 
Skorupski; Bednarek, Dawidowicz, Kiwior; Frankowski, Zielinski, Moder, Zalewski, Szymanski; Urbanski, Lewandowski

Så ett Polen här som omöjligt kan ha det där ultimata tagget i gruppen här inför, utan man vet att man ska åka hem och därför tänker vi också att de mycket väl kan komma att ge upp om Frankrike gör 1-0. Luften kan gå ur spelarna och då talar väl ändå allt för att Frankrike även sätter dit tvåan i och med att de mer än gärna gör mål här i jakten på gruppvinsten. Vi klickar därmed in Frankrike (-1.5 asian handicap) här till mycket fina 1.88x insatsen hos Unibet. Superodds! Hela vägen ner till 1.80. Passa även på att kika in Unibets EM-bonus här via länken nedanför, 1000 SEK gratisspel! Lycka till!

RYGGA FRANKRIKE (-1.5 ASIAN) TILL 1.88 HOS UNIBET – 1000 KR GRATISSPEL

EM-BONUS: 100% upp till 1000 kr hos ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn. Missa inte!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: Unibet (1000 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: