speltips tipsmedoss kamil

Speltips Nederländerna – England 10/7: Rakt spel från Dortmund

Speltips, odds och allt inför EM-semifinalen mellan Nederländerna och England den 10 juli. Matchstart vid 21:00 och odds från 888sport!

RYGGA ENGLAND TILL 2.50 HOS 888SPORT – 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Nederländerna eller England kommer att spela en final här på söndag och ställs där antingen mot Frankrike eller Spanien, så nu är man verkligen nära här och i en eventuell final kan såklart både ett Nederländerna och England gå segrande ur, här finns tillräckligt med kvalité i båda läger för att utfallet ska bli ett sådant. Men för det kommer det att krävas en hel del tur och först och främst även en vinst här i Dortmund på onsdag.

Och vilket lag ger vi då störst chans till att faktiskt dra det längsta strået här? England. Nu fick vi i alla fall se ett litet steg i rätt riktning från Englands sida senast och absolut att det såg långt från jättebra ut men de hanterade Schweiz väl får vi väl ändå konstatera. Dessutom ser defensiven fortsatt bra ut och det är såklart en förutsättning för att ta sig till final. Där är man betydligt bättre än Nederländerna vill vi påstå, visst har Nederländerna Van Dijk och grabbarna men England under Southgate är lite som Frankrike under Deschamps, disciplinerade och gör väldigt få misstag i de bakre leden och alla tar verkligen jobbet här hela tiden. Det är alltid betryggande sett till en investering.

Här inför Nederländerna finns även en annan detalj vi tycker är intressant, motståndet här skiljer sig från alla Englands tidigare matcher i detta EM på ett särskilt sätt, de ställs här mot en stornation och den detaljen bör rimligtvis kunna tala för att lirare som Bellingham, Kane, Foden och Saka växlar upp. Stora spelare brukar kunna göra det i den här typen av fighter och jämför vi just den här spetsen med Nederländernas, så är skillnaden klar och till och med jättestor som vi ser det. Så en tight fight här där England till slut får in en balja under sista 45, det är vad vi ser framför oss och därför synar vi också England till allt över 2.30 här. Nederländerna tycker vi heller inte alls har varit topp topp i detta EM utan de hade stora problem här närmst mot Turkiet och var så när på att ryka. Gruppspelet bara periodvis bra dessutom. Så absolut inget Spanien som väntar här för Englands del.

2.50x insatsen hos 888sport

Varken Nederländerna eller England har några avstängningar i truppen utan alla lirare ska i båda läger vara tillgängliga för spel på onsdag. Dessutom relevant att lyfta är att gula kort nu rensas här inför finalen, alltså missar man bara finalen vid ett rött kort här.

Nederländerna sägs forma följande elva här; 
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

Steven Bergwijn har varit ganska så anonym på sin högerkant vilket öppnar upp för en Frimpong eller Malen från start, annars samma 10 gubbar som startade här närmst mot Turkiet.

Från Englands sida lär vi få se följande elva;
Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Shaw; Bellingham, Foden; Kane

Här kommer vi helt enkelt inte från att Englands elva är bättre, betydligt mer kvalité längst upp i banan och då har även England varit mer stabila än Nederländerna rent defensivt under turneringens gång. Vi måste därför bara hugga 2.50x degen för det raka spelet på England. Vi kör! Oddset hittar ni hos 888sport. Lycka till här nu.

RYGGA ENGLAND TILL 2.50 HOS 888SPORT – 500 KR BONUS

EM-BONUS: 100% upp till 1000 kr hos ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn. Missa inte!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.50
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: