speltips tipsmedoss kamil

Speltips Elfsborg – Pafos FC 11/7: Europa League-kval

Tabelltvåan från Allsvenskan i fjol, Elfsborg ställs mot tabellfemman från Cypern i Pafos FC och här är skillnaden ganska så tydlig i vår värld. Vi räknar med Elfsborg.

RYGGA ELFSBORG TILL 1.82 HOS UNIBET – 1000 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

En fin säsong från Elfsborgs sida i fjol har resulterat i ett Europa-kval här och det har man nog sett fram mot väldigt mycket, kul ska det bli att få bjuda supportrarna på ett litet äventyr här i Europa förhoppningsvis och vi känner i alla fall här inför torsdagens fight att Elfsborg chanser ska vara väldigt goda.

För nu är det så att Oscar Hiljemark och laget fick bästa möjliga start på höstsäsongen när de slog BP med klara 3-0 på hemmaplan, bättre hade det hela ju inte kunnat starta och den typen av starter tänker vi gör väldigt mycket med ett lag. Hiljemark och Elfsborg har varit inne på det, att kliva in här i den allsvenskan omstarten väl förberedda rent fysiskt då just ett Europa-kval väntade, här krävs lungor och löpmeter för att man ska kunna ta sig vidare och exakt där bevisade Elfsborg att de är rent statusmässigt mot BP. Den insatsen var på väldigt många sätt imponerande i vår värld. Viktigt även att man nätar direkt och att man gör tre skadar ju såklart inte.

Så vi ser verkligen ett Elfsborg här som är redo för uppgiften, de ställs dessutom mot fjolårets tabellfemma(!) från Cypern. Pafos nådde kvalet via en cupvinst och det ska absolut lyftas då de var en bit ifrån Europa sett till tabellen, hela sju poäng hade man upp till en tredjeplats i fjol när säsongen var färdigspelad och även under tidigare år har de ofta varit en bit ifrån. Det säger väl ändå ganska mycket om Pafos och då ska vi även nämna att matchtempot omöjligt kan vara där Pafos-truppen inför torsdagen, deras säsong har ännu inte sparkat igång vilket innebär att de inte lirat en tävlingsmatch sedan den 18 maj. Det är ett bra tag sedan.

Elfsborg vinner

Sebastian Holmén klev av banan med en känning i baksida lår mot Brommapojkarna och missar högst troligt därför också torsdagens fight, vi har svårt att se att Hiljemark ska riskera någonting här då spelschemat blir intensivt här framöver. Häcken väntar redan i helgen exemplevis. Utöver Holmén däremot inga avstängningar eller skador här utan Elfsborg kommer att ställa fram ett starkt lag på torsdag.

Så med det sagt så tänker vi helt enkelt att Elfsborg vinner det här mötet och vi ser de till och med vinna det relativt tryggt, matchtempot brukar vara en tung faktor i den här typen av kval och där är Elfsborg trots allt mil före. Dessutom är det ett bättre lag än Pafos, vi känner därför att allt över 1.75 för det raka spelet på Elfsborg är intressant här. Som sagt, superstarka detta Elfsborg på Borås Arena och då har de dessutom gjort 16(!) mål på sina 5 senaste matcher här.

Vi passar därmed på och klickar in Elfsborg som vinnare här hos Unibet som just nu bjussar på ett otroligt värde, vi får exempelvis 1.70x degen för hemmavinsten hos 10bet, 1.75x hos 888sport, men hos Unibet betalar den raka ettan 1.82x(!) degen just nu. Så det är bara att köra! Passa även på att hämta hem en trevlig välkomstbonus av de via länken här nedanför, just nu 1000 SEK gratisspel istället för ordinarie 100 spänn för nya kunder. 2-0 eller 2-1 Elfsborg säger vi. Lycka till!

RYGGA ELFSBORG TILL 1.82 HOS UNIBET – 1000 KR GRATISSPEL

EM-BONUS: 100% upp till 1000 kr hos ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn. Missa inte!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.82
Bolag: Unibet (1000 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: