speltips tipsmedoss kamil

Speltips Kroatien – Italien 24/6: Inget målkalas här

Kroatien behöver slå Italien på måndag om de har planer på att spelare vidare i EM 2024. För Italien räcker krysset. Trevliga förutsättningar!

RYGGA UNDER 2.5 MÅL TILL 1.91 HOS COMEON – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Ett överraskande svajigt Kroatien här närmst mot Albanien där försvarsspelet var under all kritik, någonting vi verkligen inte är vana vid att se när Kroatien lirar mästerskapsfotboll, utan där har de verkligen brustit och infinner sig nu också tack vare det i ett jätteprekärt läge inför avgörandet på måndag.

Ett tufft motstånd som väntar här i Italien och extra stor är såklart uppgiften då det här Italien kan spela på ett resultat, ett kryss räcker som sagt för de för att avancemanget ska säkras och den typen av uppgifter är Italien väldigt bra på att hantera. Det har vi fått lära oss från tidigare mästerskap, att Italien kan mästerskap och att de ständigt gör det bra – oavsett hur få stjärnor de faktiskt har i truppen.

Så det här räknar vi med kommer bli tufft för Kroatien, 0-0 kan de mycket väl hålla men just att fixa balansen där desperationen efter ett ledningsmål kommer att bli större för varje minut som passerar, till att hålla tätt bakåt är inte alls lätt och speciellt inte då försvarsspelet uppenbarligen inte fungerat så här långt. Albaniens 1-0 mål var pinsamt svagt från Kroatiens sida men även att släppa in 2-2 i den absolut sista sekunden på det sättet, ja det är en aning oroande måste vi slå fast. Därför bör ändå Kroatiens matchplan här först och främst vara att hålla nollan intakt och hoppas på lite utdelning framåt mot sista 30, för så länge man har 0-0 är man med hela tiden. Det tror vi Dalic har tryckt på, att spela med ett stort tålamod här.

Målsnål fight

Nikola Vlasic vet vi har lämnat Kroatiens läger på grund av en skada men annars har man alla spelare tillgängliga för spel här, det innebär att vi högst troligt får se följande gubbar från start i Leipzig;
Livakovic; Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Perisic; Modric, Sucic, Kovacic; Pasalic, Budimir, Kramaric

Sucic in instället för Brozovic tänker vi är fullt rimligt i och med hur han såg ut mot Albanien. En något piggare Sucic det bättre alternativet i vår värld.

Italien förväntas ställa fram följande lag här; 
Donnarumma; Darmian, Bastoni, Calafiori, Dimarco; Cristante, Barella; Chiesa, Pellegrini, Zaccagni; Retegui

Under 2.5 mål till 1.91x insatsen hos ComeOn mer än fint värde här säger vi i och med förutsättningarna, vi vet hur duktiga Italien är i det här läget och Kroatien har inte direkt imponerat framåt, utan ser allt som oftast väldigt tröga ut bara. Det har inte alls gått snabbt där. Så 0-0/1-1 eller 1-0 åt något håll, max två mål här alltså, vi ser inte fler ramla in. Lycka till ifall ni hakar på och missa absolut inte ComeOns EM-bonus här via länken nedanför, om ni ännu inte har ett konto hos dem. Superdeal! Ciao!

RYGGA UNDER 2.5 MÅL TILL 1.91 HOS COMEON – HÄMTA 1000 KR BONUS

NY EM-BONUS: 1000 kr gratisspel hos Unibet

En av många speljättar som boostat sin välkomstbonus inför EM 2024, från 100 kr till 1000 kr gratisspel. Superdeal!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: ComeOn (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: