speltips tipsmedoss kamil

Speltips Albanien – Spanien 24/6: Full pott för spanjorerna

Sex pinnar av sex möjliga lyder facit för Spanien inför måndagens möte mot Albanien, 4-0 målskillnaden, ett bra Spanien som vinner här – trots att de redan är klara.

RYGGA 2 & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.10 HOS CASUMO – 100 KR BONUS

Twitter Facebook

Till och med gruppvinsten är säkrad för Spanien här vilket öppnar upp för lite rotation från Luis De La Fuentes sida men absolut att man fortsatt kommer att forma en stark elva här i jakten på ytterligare en vinst, som vi tror Spanien fortsatt prioriterar högt trots förutsättningarna här.

Gäller att bibehålla farten och fortsätta att göra mål och därför tänker vi även att klass slår motivation här på måndag, otroligt imponerande över vad Albanien lyckats åstadkomma här i Grupp B och de ska verkligen ha all cred för att ha stått emot Kroatien och nästintill gjort samma sak med Italien. Men de två landslagen ser vi som sämre än ett Spanien och därför tänker vi per automatik att albanerna kommer att stöta på stora problem i Dusseldorf.

Albanien onekligen med tron uppe om att det hela är möjligt dock och extra stor är nog ändå den tron nu när Spanien är klara, de kommer därför med all säkerhet att göra match av det här och att få till ett jämnt möte är därför inte omöjligt. Snarare vore det bara rimligt och stort fokus därför från Albaniens sida här från matchminut nummer ett. Det gäller att stå rätt och ställa om när lägena väl ges och vi tänker även att Albanien är jättenöjda så länge de faktiskt har 0-0 här, då är de bara ett mål ifrån ett avancemang hela tiden och då kan verkligen allt hända. Så målsnålt här och avvaktande där Spanien heller inte kommer att gå all in för något ledningsmål.

Kombinationsspel till 2.10x hos Casumo

Perfekta förutsättningar här för coach Sylvinho då han fortsatt har alla gubbar tillgängliga för spel, hela fem spelare riskerar avstängning i en åttondel vid gult här men mot Spanien är alla med. Därför lär vi fortsatt få se följande lirare från start här;
Strakosha; Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramadani; Asani, Laci, Bajrami; Manaj

Spanien däremot kan vi som sagt förvänta oss ställer upp lite annorlunda, en lirare som Oyarzabal kan komma att lira från start men även Torres, Merino och Navas. Så svårt att sia om en elva men en spansk tidning föreslår följande gubbar;
Raya; Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo; Merino, Zubimendi, Baena; Torres, Joselu, Oyarzabal

1-0 Spanien, någonstans där tänker vi att vi landar här till slut efter 90 spelade. En heroisk insats från Albaniens sida, men där de helt enkelt inte räcker till. De är ett mycket sämre landslag och det kommer vi inte från. Så Spanien & under 3.5 mål ett superspel här till 2.10x insatsen hos Casumo. Vi kör!

RYGGA 2 & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.10 HOS CASUMO – 100 KR BONUS

EM-BONUS: 500 kr gratisspel hos LeoVegas

LeoVegas en av många jättar som boostat sin bonus under EM, från 100 kr till 500 kr gratisspel. Superdeal!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Casumo (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: