speltips tipsmedoss kamil

Speltips Häcken – Kalmar 12/5: Högoddsare från Bravida

Underhållande batalj är att vänta här på Bravida Arena, Häcken målglada och Kalmar likaså. Vi väljer sida dessutom. Odds till höga 2.93x insatsen hos Bethard.

RYGGA HÄCKEN & BLGM – JA TILL 2.93 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Det är svårt att annat än att tro att BK Häcken till slut går segrande ur det här mötet mot ett Kalmar som verkligen fått en svag start på säsongen, inte alls många rätt för deras del så här långt utan de agerar nästjumbo, redan med fem förluster av sju möjliga här. 13-15 i målskillnad dessutom och just 13 är kanske lite positivt, men 15 insläppta mål på 7 matcher håller verkligen inte och speciellt inte när de här ställs mot en av Allsvenskan starkaste offensiver.

BK Häcken vet vi gör mycket mål och det har de bevisat här under inledningen, att de inte har några planer alls på att sänka tempot. 14 mål har det blivit så här långt och bara MFF är bättre här, därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att Häcken här på Bravida Arena kommer att skapa mycket framåt och att de i sin tur i alla fall gör tre mål här. Minst två i alla fall och det vore heller inte jätteöverraskande om vi faktiskt fick se ett Häcken vinner här med 4 mot någonting till slut.

För så bra är detta Häcken och så dåliga har Kalmar faktiskt varit, men vi vet samtidigt här att Häcken i princip alltid släpper in mål, de är galet offensiva många gånger och det är tydligt sett till deras resultat under inledningen. Häcken har hållit nollan intakt vid två tillfällen så här långt, mot Sirius och Göteborg, men har släppt in 10 mål på de andra 5 matcherna och lite så såg det även ut i fjol och under 2022 när de vann Allsvenskan. Då, under 2022, var det hela sju lag som släppte in färre mål än Häcken. I år efter sju omgångar är det samma siffra. Det säger en del om vad för typ av fotboll Häcken står för. Så vi tänker att Häcken & BLGM – Ja är ett superspel härifrån till nästan 3.00x insatsen hos Bethard, lite väl högt känner vi i och med hur tydligt mönstret faktiskt är. 3-1 eller 2-1. Kanske till och med 4-2. Någonstans där lär vi hamna.

Tack Bethard!

Adam Lundkvist som stod för en assist här närmst mot Sirius är ett frågetecken inför söndagen då han klev av banan skadad på Studenternas, det återstår att se ifall han finns med här eller inte och även samma sak gäller kring Youssef och Abdulrazak. Frågetecken båda två fortsatt efter att ha missat Sirius-fighten. Det innebär att Häcken ställer fram samma lag som senast, bortsett från då eventuellt Lundkvist out. Okej förutsättningar och en hanterbar situation uppenbarligen och det talar för ett fortsatt starkt Häcken här.

För Kalmars del missar Gersbach på nytt här med en muskelskada och Ville Nilsson, Carl Gustafsson och Johan Karlsson är alla out sedan tidigare.

Med det sagt så är det väl bara att klicka in BK Häcken här plus BLGM – Ja till mycket fina 2.93x insatsen hos Bethard, superfint värde oavsett hur man än vrider och vänder på det här och vi gillar det här spelet hela vägen ner till 2.50 i alla fall.

RYGGA HÄCKEN & BLGM – JA TILL 2.93 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos No Account Bet

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos No Account Bet.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.93
Bolag: Bethard (500 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: