speltips tipsmedoss kamil

Speltips Granada – Real Madrid 11/5: Kombinationsspel från X3000

Lite av ett favoritspel numer här när Real Madrid är i centrum i La Liga, vi klickar in ett kombinationsspel till 2.40x insatsen hos X3000.

RYGGA REAL MADRID & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.40 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Real Madrid lyckades på nytt med en häftig vändning i Champions League i veckan när de gick från 0-1 till 2-1 inom loppet av bara några minuter och det dessutom i vanlig ordning i slutskedet av matchen. En häftig fight och en jättefin insats av Real ska även sägas som innebär att den spanska storklubben kommer att spela Champions League-final mot Dortmund om tre veckor.

Det tror vi innebär att Ancelotti vilar ett par gubbar här på lördag, det finns såklart en anledning till att lira med sitt bästa lag här framöver så laget håller sig varmt och har ett dugligt matchtempo när CL-finalen går av stapeln, men här mot Granada bara dagar efter Bayern-fighten så kommer Ancelotti att rotera, för att sen spela sitt bästa lag lite längre fram. Allt annat vore överraskande att se. Dessutom har Real Madrid fått vila här efter onsdagens möte, ledigt under torsdagen innebär att de bara har ett träningspass inför lördagens fight. Även det värt att ta hänsyn till här.

Vi räknar därför heller inte med att få se någon jätteunderhållande match här, ofta när Ancelotti valt att rotera i laget så har vi fått se tillknäppta matcher där defensiven alltid är av högsta prio. Ett stabilt Real Madrid som ofta står rätt och som till slut ser till att vinna med hjälp av sin oerhörda kvalitét på banan och lite det utfallet räknar vi alltså med att få se här. En uddamålsseger för Real Madrid eller max 2-0. Granada vet vi dessutom mår jättedåligt och att de redan är out ur La Liga-spel nästa säsong, inte helt än i teorin men i praktiken är dem detta och det kommer även i teorin att bli klart här vid slutsignalen. De har elva poäng upp till säker mark med fyra omgångar kvar att spela för. Så även det talar för att Real går segrande ur det här mötet till slut.

Real vinst & under 3.5 mål

David Alaba är som bekant fortfarande out för Real Madrid och nu är även Tchouaméni detta, det är däremot de två enda lirarna som är out här vilket talar för att vi ändå kommer att få se en stark Real-elva. Diaz, Joselu, Ceballos, Vazquez, Garcia, Modric, Camavinga, Militao och Courtois kommer alla högst troligt att starta här.

Granada har samtidigt Miguel Angel out här pga. en avstängning, Ruiz, Puertas och Torrente ser även de tre ut att missa det här mötet med skador.

Så 2-0 Real Madrid, kanske 2-1 eller max 3-0, någonstans där lär vi hamna här och ser alltså inte resultatet sticka iväg längre än så, Granada har trots allt skött sig bra här hemma med poäng i 10 av 17 matcher. Så de lär kunna stå emot ett roterande Real relativt bra i alla fall. Real Madrid & under 3.5 mål till 2.40x gillar vi därför supermycket här hos X3000, supervärde säger vi och har ni ännu inte ett konto hos dem så passa på här via länken nedanför, alla nya kunder får 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus av dem. Lycka till!

RYGGA REAL MADRID & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.40 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.40
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: