speltips tipsmedoss kamil

Speltips GAIS – Västerås 11/5: Oddset måste testas

GAIS har lärt sig att vinna fotbollsmatcher i Allsvenskan, det har inte deras motstånd för dagen i Västerås. Rimligt därför att testa det fina värdet till vänster här.

RYGGA GAIS TILL 2.39 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Boostade kliver de in här detta GAIS som här närmst gick segrande ur derbyt mot IFK Göteborg med 2-1 och det var även deras fjärde vinst i Allsvenskan den här säsongen, vilket någonstans redan nu tyder på att de faktiskt kommer att spela kvar i Allsvenskan även under 2025. I fjol räckte 33 pinnar till en kvalplats, 31 poäng under 2022 och 32 året innan det. GAIS står redan på 12 och det är på alla sätt och vis skönt för en nykomling såklart, att redan här kunna andas ut lite och spela med ett betydligt större lugn.

Den detaljen talar helt klart till deras fördel på lördag känner vi, Västerås har kanske varit bättre rent spelmässigt här under inledningen men såhär sju omgångar in så kommer vi inte från att de helt enkelt inte kan göra mål, de kan inte vinna fotbollsmatcher och då är det såklart tufft att hänga kvar i Sveriges högstaliga. För oavsett hur bra man än spelar, vilket såklart kan tala för att det släpper framöver, men tiden börjar ändå redan bli knapp och efter den här omgången är redan mer än en fjärdedel av Allsvenskan spelad. 3 pinnar är alltså verklighet för Västerås och sex förluster av sju möjliga likaså, blott 3(!) mål framåt dessutom och det är alldeles för svagt. Det räcker inte, utan här gäller det att börja göra mål men frågan är vem som ska göra det?

Nu talar ändå det mesta här för att vi kommer att få se en tät kamp såklart och att Västerås går segrande ur den här fighten vore väl kanske inte jätte, jätteskräll, men ett GAIS här med fyra vinster av sju möjliga och dessutom på hemmaplan, till 2.39x insatsen hos ComeOn tycker vi är alldeles för högt för att inte testas. 12 pinnar vs 3, 9 mål vs 3, hemmaplan vs bortaplan och GAIS då som dessutom kommer närmst från en tung vinst i ett derby. Värt att dessutom nämna är att GAIS stod upp jättebra mot Djurgården på Tele2 i omgången innan (bara 1-0 där). Vi har därför alla anledningar att klicka in de som vinnare här.

Allt över 2.20 intressant

Ibrahim och Henriksson är båda avstänga här i omgång 8 för GAIS del och den förstnämnda är ett tungt tapp här, stod för en fin 90-minutare mot IFK och kan komma att saknas men trots det känner vi verkligen att GAIS ändå kan lösa det här. Med den här fina energin i gruppen och stämningen på topp, så lär ersättaren bara kliva in här och prestera direkt.

För Västerås del ser både Warneryd och Fagerström ut att vara tillbaka här efter att ha missat DIF här närmst pga. sjukdom, men det är ännu inte fastställt och Nsabiyumva som klev av banan skadad senast missar högst troligt det här mötet (baksida lår). Det är ett tungt tapp får vi slå fast, lirat alla minuter sedan omgång 2 innan skadan här.

Så med det sagt så har vi alltså alla anledningar att faktiskt klicka in GAIS här, visst Ibrahim out och Västerås har varit bra, men poängskörden talar samtidigt sitt tydliga språk. Vi gillar GAIS till allt över 2.20x och tackar därför även ComeOn för det fina värdet här, 2.39x insatsen just nu. 2-1 GAIS! Lycka till.

RYGGA GAIS TILL 2.39 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.39
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: