speltips tipsmedoss kamil

Speltips England – Slovenien 25/6: Superodds på asianmarknaden

Ett svagt England här under inledningen men den här matchen vinner de bara. Vi kan inte se någonting annat här i Köln. 2-0?

RYGGA ENGLAND (-1.5 ASIAN) TILL 2.07 HOS CASUMO – 100 KR BONUS

Twitter Facebook

Otroligt kritiserade det här England under inledningen på mästerskapet och det med all rätt såklart då de inte alls levt upp till förväntningarna och sett direkt hopplösa ut emellanåt. Ingen alls kreativitet framåt med kanske hela mästerskapets bästa offensiv och det i kombination med konstiga uttalanden från Southgate har såklart fått pressen att öka ytterligare på detta England. 

Däremot är det fortfarande så att England står på fyra pinnar här inför omgång 3 vilket innebär att det helt enkelt räcker med en trea mot Slovenien på tisdag för att gruppvinsten ska bli ett faktum. Det säger kanske en del om potentialen hos det här laget och just på ämnet potentialen här, så tänker vi fortsatt att vi kommer att få se glimtar av den. Att det absolut finns tid till att steppa upp. England har ett helt otroligt lag och bör kunna spela en bättre fotboll och de har ju trots allt börjat bjuda till här i tidigare mästerskap dessutom, vilket får det där mästerskap-spöket att inte kännas sådär jätteaktuellt.

Så Slovenien hemma är på alla sätt och vis en ny och fin möjlighet för England till att revanschera sig och mycket talar även för att de gör det, Slovenien ett lag som inte alls håller samma nivå som Danmark eller Serbien i vanliga fall och även fastän de fortsatt är obesegrade så håller vi de fortfarande som det klart sämsta laget i gruppen. Ett svagt landslag i sammanhanget som verkligen är i alla fall två nivåer sämre än ett England och i och med vad som nu står på spel här så tänker vi att England sätter ner foten. Att de visar att de är ett av de bättre landslagen i det här mästerskapet. 2-0, någonstans där tänker vi att vi landar här och det kommer även att bli en trygg 90-minutare det här för England. Det är vi helt övertygade om.

Insatsen dubblas

Inga större förändringar förväntas från Southgates sida här utan han lär ställa fram samma manskap som här senast mot Danmark, eventuellt med undantaget Alexander-Arnold där man istället plockar in Gordon och flyttar ner Bellingham. Det har även varit en del snack om en skada på Trippier men han var med på träningen här i måndags och ska vara spelredo; 
Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Bellingham, Rice; Saka, Foden, Gordon; Kane

Känslan säger att just den lilla förändringen på ett mittfält kan komma att visa sig bli avgörande för Englands offensiva spel.

Slovenien förväntas forma följande elva här;
Oblak; Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza; Mlakar, Elsnik, Cerin, Stojanovic; Sporar, Sesko

Små orosmoment här för tränaren Kek i Elsnik och Cerin som inte varit 100-procentiga i helgen men enligt rapporter rör det sig inte om något allvarligt. Men håll koll! Ett klart sämre Slovenien utan dem på banan.

Oavsett vad tycker vi alla fall England (-1.5 asian handicap) är jättespännande här till 2.07x insatsen hos Casumo, lite väl högt och för oss ett givet spel att plocka hem till allt över 2.00x. Lycka till!

RYGGA ENGLAND (-1.5 ASIAN) TILL 2.07 HOS CASUMO – 100 KR BONUS

EM-BONUS: 500 kr gratisspel hos LeoVegas

LeoVegas en av många jättar som boostat sin bonus under EM, från 100 kr till 500 kr gratisspel. Superdeal!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.07
Bolag: Casumo (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: